سلام.
پی پال ای که میسازید ...
مدارک به اسم خودمونه چجوریه؟
از کدوم کشوره؟
سلام.
پی پال ای که میسازید ...
مدارک به اسم خودمونه چجوریه؟
از کدوم کشوره؟
با اون مدارکی که شما باهاش حساب باز میکنی امکان باز کردن حساب بانکی هم در بانکهای خارجی وجود داره؟ چیزی که من با تحقیق بهش رسیدم توی این چند وقته, اینه که اکثر سایتهای ایرانی مدعی مدارک وریفای, مدارک فتو شاپ شده تحویل مشتری میدن که با اون مدارک صرفا تا یه مدت کوتاهی سیستمهای مالی مثل پیپال و پیزا و.. را گول میزنن ولی بعد از مدتی که اون اطلاعات با اطلاعات واقعی تطبیق داده میشه (مخصوصا پیپالهایی که مال کشور امریکاست) , سریعا پیپال لیمیت میکنه حسابها رو.
پس هیچ موقع پیپال امریکایی باز نکنین که ازتون ssn ,... میخواد. البته خود من نمیخوام پیپال باز کنم بلکه دنبال مدارک واقعی امریکا برای باز کردن حساب بانکی هستم ولی تا حالا گیر نیاوردم.
سایت لارسا به هیچ وجه قابل اعتماد نمی باشد. این سایت و همین آقای قنبری تا چند روزی که شماره تلفن شمارا با روی خوب جواب دادند و بعد از واریز پول کم کم تلفن شمارا هم جواب نخواهند داد. بعد از ۶ ماه که سفارش وریفای حساب در سایتشان ثبت کرده ام و با وعده های امروز و فردا منتظر دریافت حسابم بودم امروز که بالاخره بایک شماره ناشناس تماس گرفتم. عین جمله ایشان این بود که انجام نمیدهیم بروید شکایت کنید و پولتونم پس نمیدهند.
در اکثر شبکه های اجتماعی هم که تبلیغات کرده اند کامنت خودشان را بسته اند
در ضمن به همچین سایتی که نماد اعتمادش انقضا شده است بخاطر شکایات مردم - اعتماد نکیند چون مراحل شکایات شما طولانی خواهد شد و این افراد بی ارزش *** وقت زیادی از شما خواهند گرفت.
ویرایش توسط seyyedmuhamad : October 10th, 2018 در ساعت 18:59
سلام چطوری سفارش بدیم؟
سلام. این چقد خوبه. واقعا میشه ؟ توی سایتم نشر میدم.
سلام دوستان
من مدیر موسسه گاماپلاس هستم.
برای خرید برخی امکانات برای سایت و همچنین خرید های کتاب الکترونیک از آمازون نیاز به پرداخت دلاری دارم.
آیا این سرویسی که دوستمان ارائه میدهند پاسخگوی نیاز من هست؟
آیا اگر بفهمند ما از ایران هستیم مشکلی برامون ایجاد نمیشه؟
ممنون میشم پاسخم رو بدید
- - - Updated - - -
سلام دوستان
من مدیر موسسه گاماپلاس هستم.
برای خرید برخی امکانات برای سایت و همچنین خرید های کتاب الکترونیک از آمازون نیاز به پرداخت دلاری دارم.
آیا این سرویسی که دوستمان ارائه میدهند پاسخگوی نیاز من هست؟
آیا اگر بفهمند ما از ایران هستیم مشکلی برامون ایجاد نمیشه؟
ممنون میشم پاسخم رو بدید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)