نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 138

موضوع: فروش ویژه تابستان *** از سه کشور آمریکا - انگلیس - هلند *** تخفیف دائمی - منابع اختصاصی - از 4 دیتاسنتر معتبر جهان ***

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    10 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه تابستان *** از سه کشور آمریکا - انگلیس - هلند *** تخفیف دائمی - منابع اختصاصی - از 4 دیتاسنتر معتبر جهان ***

با سلام
    آقای مددیان تأیید میشن از جانب بنده هر جند بنده در حال حاضر مشترک ایشون نیستم ولی طی این 4 سال اخیر به مراتب از ایشون سرویس داشتم هم از نحوه برخوردشون و پاسخگویی و پشتیبانی ایشون راضی بودیم نه تنها بنده بلکه تعدای از دوستانم که معروفشون بنده بودم تا به الان...
    در هر صورت هدف از ارسال این پست این بود که ایشون رو مورد تأیید قرار بدم و در آخر هم یک انتقاد کوچلو داشتم از ایشون بعد از مدت ها که به انجمن سر زدم با آفر ایشون مواجع شدم دقیقا همانند سابق در افرهاشون به صورت پیش فرض مقدار هارد رو خیلی کم قرار میدن ...
    و اینکه یکی از دلایل اصلی بنده این هست که قسمت نشد مشترک ایشون بمونم همین مورد بود , در هر صورت امیدوارم در افر های آیندشون شاهد فضای بیشتری در سرورهاشون باشیم ؛
    موفق باشید

عضو انجمن hpnn.wm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    851
    تشکر تشکر شده 
    1,327
    تشکر شده در
    897 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه تابستان *** از سه کشور آمریکا - انگلیس - هلند *** تخفیف دائمی - منابع اختصاصی - از 4 دیتاسنتر معتبر جهان ***

نقل قول نوشته اصلی توسط kyko نمایش پست ها
    سایت ارور 403 میده
    سلام
    با وجود بستن ای پی های خارجی جالبه که بدونید کلا الان داریم بد جور اتک می شیم
    سرعت سایت بسیار کند هست و فعلا داریم با دوست خوبمون از اسیاسازان هماهنگی های لازمه رو انجام می دیم
    ولی از ای پی های ایرانی به خوبی در دسترس هست و مشکلی نداره

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_amd نمایش پست ها
    از ایشون 35 عدد وی پی اس از آمریکا دارم به هیچ عنوان اورسل نمی کنن

خیلی نگران این موضوع بودم اوایل اما بعد از گذشت حدود 3 ماه هنوز سرویس ها با همون کیفیت روز اول هستند و تایید میشن

این هم اسکرین

ممنون از شما
    شما نسبت به ما لطف دارید - نگرانی شما کاملا طبیعی بود
    خوب خدا رو شکر تونستیم از رضایتتون رو جلب بکنیم
    در نظر داشته باشید که ما تعداد زیادی سرور از امریکا و یا هلند داریم
    و لزوما با توجه به تعداد وقیمت هایی که برای ما محاسبه می شه نیازی نیست اورسل بشه
    من در خدمتتون هستم.

نقل قول نوشته اصلی توسط PiterBishab نمایش پست ها
    با سلام
    آقای مددیان تأیید میشن از جانب بنده هر جند بنده در حال حاضر مشترک ایشون نیستم ولی طی این 4 سال اخیر به مراتب از ایشون سرویس داشتم هم از نحوه برخوردشون و پاسخگویی و پشتیبانی ایشون راضی بودیم نه تنها بنده بلکه تعدای از دوستانم که معروفشون بنده بودم تا به الان...
    در هر صورت هدف از ارسال این پست این بود که ایشون رو مورد تأیید قرار بدم و در آخر هم یک انتقاد کوچلو داشتم از ایشون بعد از مدت ها که به انجمن سر زدم با آفر ایشون مواجع شدم دقیقا همانند سابق در افرهاشون به صورت پیش فرض مقدار هارد رو خیلی کم قرار میدن ...
    و اینکه یکی از دلایل اصلی بنده این هست که قسمت نشد مشترک ایشون بمونم همین مورد بود , در هر صورت امیدوارم در افر های آیندشون شاهد فضای بیشتری در سرورهاشون باشیم ؛
    موفق باشید
    ممنون از شما
    ولی قربان شاید من میزان هارد اولیه رو که برای هر پلان مشخص شده هست کم تر در نظر بگیرم ولی هزینه هارد اضافی با حجم بالا رو می تونم بگم به بهترین قیمت برای همه ارائه می دیم
    ولی به هر حال با توجه به قیمت ها کمی میزان هار هم باید پایین باشه تا برای ما حداقل صرفه اقتصادی داشته باشه
    به هر حال از شما دوست گرامی تشکر می کنم

3. تعداد تشکر ها از hpnn.wm به دلیل پست مفید

ESP

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)