نوشته اصلی توسط ehsanyeganeh درسته ولی درصورتی هست که شما owner بودن رو از دست ندید!؟ اگه از دست بدید....!؟ سلام ربات فقط از شماره ای که اونو ساخته می شه مدیریت کرد.پس مشکلی پیش نمیاد.فقط از اون شماره می شه توکن ست کرد یا تغییر داد و... موفق باشید
MyChapar فروش نسخه جدید سورس سورس سامانه پیامک به زبان PHP و 100 درصد اپن سورس همراه با بانک شماره
نوشته اصلی توسط sardarn سلام ربات فقط از شماره ای که اونو ساخته می شه مدیریت کرد.پس مشکلی پیش نمیاد.فقط از اون شماره می شه توکن ست کرد یا تغییر داد و... موفق باشید مهندس چ کنم؟ سورسی چیزی هس بریزم تو هاست ؟ با فقط توکن و... رو عوش کنم و بشه راش انداخت؟ الان من هر چی ب ربات پی ام میدم ج نمیده
نوشته اصلی توسط ikonkuri مهندس چ کنم؟ سورسی چیزی هس بریزم تو هاست ؟ با فقط توکن و... رو عوش کنم و بشه راش انداخت؟ الان من هر چی ب ربات پی ام میدم ج نمیده سلام مشکل از ssl تون هم می تونه باشه.اطلاعات هاست و ربات تون بدید. موفق باشید
نوشته اصلی توسط sardarn سلام ربات فقط از شماره ای که اونو ساخته می شه مدیریت کرد.پس مشکلی پیش نمیاد.فقط از اون شماره می شه توکن ست کرد یا تغییر داد و... موفق باشید من با همین روش الان ربات یه بنده خدایی رو صاحب شدم :| البته توکن رو تغییر ندادم بعد تغییر توکن هم دیگه کاری از دست طرف برنمیاد! واسه همین میگم
سایت خرید وی پی اس صفحه اول گوگل و بینگ با خرید vps و خرید vps ارزان خرید سرور مجازی
نوشته اصلی توسط ehsanyeganeh من با همین روش الان ربات یه بنده خدایی رو صاحب شدم :| البته توکن رو تغییر ندادم بعد تغییر توکن هم دیگه کاری از دست طرف برنمیاد! واسه همین میگم اعه خب پس ب ما یاد بدین چطور راش بندازیم مهندس که وقت نمیکنه اطلاعات هاستمم ک نمیتونم بذارم پ خ هم نمیشه فرستاد چون قفله
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن