یه دونه از این پنل میخوام که کل پنل تبدیل به یک سرور بشه . ممنون میشم راهنمایی بکنید .
یه دونه از این پنل میخوام که کل پنل تبدیل به یک سرور بشه . ممنون میشم راهنمایی بکنید .
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
با سلام
بنده برای یک آموزشگاه فنی کار میکنم و برای هنرجویان یه آموزش شبکه و کار با سرور های مجازی و دسترسی از راه دور و اتصالات و راه اندازی سایت و سرور و ارتباط با ابزار های مختلف از راه دور و .......... راه اندازی کردیم . این پنل شما رو دیدم بخاطر همین درخواست کردم .
منابع اختصاصی و توانایی استفاده کامل از شبکه و امکانات آن مورد نیاز هست . البته با نصف مشخصاتی که شما اینجا نوشتید ، به شرط اختصاصی بودن منابع ، کارمون راه میفته . اگر نصف این منابعی که اینجا نوشتید رو به صورت اختصاصی می تونید برامون تامین کنید ، من یه سرور ازتون تهیه بکنم .
البته این سرور باید تا آخر امشب به دستم برسه .
فقط خواهشا خط اول نوشته های بنده رو دقت بفرمایید .
ما نرم افزار های زیادی روی سرور نصب میکنیم و خیلی کار میکنیم با سرورتون .
ویندوز سرور 2012 . توانایی انجام کارهای گرافیکی و تصویری . توانایی استفاده از امکانات شبکه بدون محدودیت و ..... اگر کارت صدا هم رو سرور باشه که چه بهتر .
میخواید براتون نون هم بخره این سرور ؟
کلا داره 25 تومن میده سرور چه انتظار هایی داری با منت هم میخواید بخرید !
باسلام
دوست گرامی بهتر بود درخواست خود را مسقیم ارسال می فرمودید
در هر صورت تشکر از توضیحاتتون
از نظر منابع مشکلی نیست و هر مقداری که ذکر بشه همانقدر ارائه خواهد شد
فقط کافی است سفارش خود را ارسال بفرمایید + انتخاب سیستم عامل مورد نظر
سوالی داشتید بنده در خدمتم
ارتباط مستقیم با بنده:
Yahoo : irvsk
ویرایش توسط viasky : August 25th, 2015 در ساعت 02:33
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)