با هویت خارج و ای پی خارج از ایران باشد
پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور ) با 6 سال سابقه،دارای نماد اعتماد
ارسال تیکت به بخش فروش|شماره تماس:42869221-061
سلام
بالتبع اگر بفهمد ایرانی هستید گیرهای خود را می دهد. مگر اینکه اثبات کنید ایرانی خارج از کشور هستید. بنابراین اسکن ویزا و قبض محل سکونت خود را می خواهد.
سلام
رابطشون که افتضاحه ، آی دی کارت با هویت خارجی + قبض آب یا هر مدرکی که ثابت کنین خارج هستین
بیلینگ هم باید به نام شخص ثبت نام کننده باشه
هویت در پنل به هیچ عنوان نباید ایرانی باشد
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
ممنون از همه دوستان من حدودا یک هفته هست با هویت ایرانی خودم از ovh سرویس گرفتم
به عنوان مدرک هم ویزا دبی رو ارسال کردم و همه چیز اوکی هست فقط چندروزپیش تماسی با شماره دبی گرفته بودن نمیدونم به چه دلیلی ولی به من خبر دادن از این شرکت بوده
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
بعد از مدتها او وی اچ متن زیر رو ارسال کرده چرا؟
After further inspection of your account and documents, we have noticed several incoherences in the informations provided. We would need to validate your account once again.
May I ask you to send us another proof of address as well as another proof of ID please ? We would require 2 different documents from the ones you have already provided us with. After which, you may resume your activities with our products.
We patiently await your reply.
Thank you for your understanding.
Validation Team
افتضاح...
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)