نقل قول نوشته اصلی توسط samanmo نمایش پست ها
یعنی ipسرور برای ست کردن ساب دامین همینه ، من الآن روی هاست dl که خالی هست گزینه هایی مثل تصویر زیر دارم ، الآن در dns managment ی تصویر عین تصویر زیر دارم که در تصویر زیر ساب دامین blog هست , آیا ip سرور برای ست کردن ساب دامین همین هست که روبروی blog نوشته ؟؟؟ من همین ip رو بدم برام ست کنن؟؟؟
Screenshot_2015-08-17-14-07-33.png

- - - Updated - - -

دوستان و اساتید دیگه لطفا کمک کنند ، واقعا گیر کرذم ، همچنان بعد از 48 ساعت پشتیبانی تیکت منو جواب نداده !!!!! لطفا کمک کنید .... مجددا ی اطلاعات مختصر میدم ...
ی هاست خالی دارم و ی هاست پر که سایتم روش هست ، میخوام ی ساب دامین از روی هاست پر ست کنم روی هاست خالی ، حالا ip سرور هاست خالی رو میخوام که بدم به هاست اصلی ...کنترل پنل هاست خالی دایرکت ادمین ،
نکته : دوستان قبلی گفتن ping بگیر ، دوستان هاست خالیه ، چجوری پینگ بگیرم ؟؟؟ در قسمت dns managment ی تصویر مثل تصویر زیر دارم ، در تصویر زیر blog ساب دامین در هاست خالی هست ، ipسرور هاست خالی همین ip هست که جلوی blog نوشته شده ؟؟؟ ( به تصویر زیر نگاه کنید )
الان در همین تصویری که ارائه داده اید IP مشخص است. اگر این تصویر مربوط به DNS Management هاست دانلود شما است، بنابراین می توانید از همان IP جلوی رکورد ftp استفاده کنید.