همچنین شماحرف بنده رو توهین حساب نکنید . اما این حرف شما خنده دار هست .
همکارانی که حداقل یک بار با cloudlinunx کار کردن میدونن که این سیستم در پنل شما منابع مصرفیتون رو نشون میده . وقتی منابع شما پر بوده یعنی داشتید مصرف میکردید . طوری نوشتید که انگار من نشستم منابع شما رو دستی پر کردم !
اوکی شما درست میگی بنده هم میگم با این منابع میربانی شده
دوست ندارم این مورد رو ثابت کنم . چون باید بگردم و از حرفاتون اسکرین شات بگیرم که از حوصله من خارج هست .
انتظار شما این هست که من بشینم 24 ساعته سایت شما رو مانیتور و خطاگیری کنم ؟
پس وظیفه شمایی که وبمستر هستید چی هست ؟
پس منابع اختصاصی برای چی هست ؟ نمودار های مصرف چرا تو پنل هست ؟
میخواین من به جای شما تو سایتتون پست بدم ؟
انتظار این نیست شما بشینی نگاه کنی ولی حدقل کاری این هست که به مصرف سایت ها دقت کنید
نباید گفته بشه دلیل پروسس چی هست وقتی حمله نیست !
شما زحمت نکش
طبق شناختی که از شما دارم . شما شخصی نیستید که اگه سایت داون بشه تیکت ندید !
دقت نکردید اصلا ا شما دقت کردید گفتم تماس گرفتم بپرسید!
مشکل شما این هست که هر شخصی هر چیزی به شما میگه بدون تحقیق و اطلاع ، قبول میکنید . نمونه اش تاپیک قبلی شما قبل از انتقال مجددتون رو یوگیگ هست که مشکل انجمن و کش داشتید !
سنترال هاستینگ یا سایر دوستان هم از همکاران محترم ما هستند و دورادور باهاشون در ارتباط هستیم و همکاری داریم . اما فکر نمیکنم هیچ کدومشون به root سروری که شما روش بودید دسترسی داشته باشند که لاگ بخونن !
انشالله سرویس دهنده جدیدتون بتونن بدون مشکل میزبانیتون رو انجام بدن .
من نه بد گفتم گفتم فقط قوانین سرور ها چطوری هست بازگشت دارن یا نه
- - - Updated - - -
همچنین شماحرف بنده رو توهین حساب نکنید . اما این حرف شما خنده دار هست .
همکارانی که حداقل یک بار با cloudlinunx کار کردن میدونن که این سیستم در پنل شما منابع مصرفیتون رو نشون میده . وقتی منابع شما پر بوده یعنی داشتید مصرف میکردید . طوری نوشتید که انگار من نشستم منابع شما رو دستی پر کردم !
اوکی شما درست میگی بنده هم میگم با این منابع میربانی شده
دوست ندارم این مورد رو ثابت کنم . چون باید بگردم و از حرفاتون اسکرین شات بگیرم که از حوصله من خارج هست .
انتظار شما این هست که من بشینم 24 ساعته سایت شما رو مانیتور و خطاگیری کنم ؟
پس وظیفه شمایی که وبمستر هستید چی هست ؟
پس منابع اختصاصی برای چی هست ؟ نمودار های مصرف چرا تو پنل هست ؟
میخواین من به جای شما تو سایتتون پست بدم ؟
انتظار این نیست شما بشینی نگاه کنی ولی حدقل کاری این هست که به مصرف سایت ها دقت کنید
نباید گفته بشه دلیل پروسس چی هست وقتی حمله نیست !
شما زحمت نکش
طبق شناختی که از شما دارم . شما شخصی نیستید که اگه سایت داون بشه تیکت ندید !
دقت نکردید اصلا ا شما دقت کردید گفتم تماس گرفتم بپرسید!
مشکل شما این هست که هر شخصی هر چیزی به شما میگه بدون تحقیق و اطلاع ، قبول میکنید . نمونه اش تاپیک قبلی شما قبل از انتقال مجددتون رو یوگیگ هست که مشکل انجمن و کش داشتید !
سنترال هاستینگ یا سایر دوستان هم از همکاران محترم ما هستند و دورادور باهاشون در ارتباط هستیم و همکاری داریم . اما فکر نمیکنم هیچ کدومشون به root سروری که شما روش بودید دسترسی داشته باشند که لاگ بخونن !
انشالله سرویس دهنده جدیدتون بتونن بدون مشکل میزبانیتون رو انجام بدن .
من نه بد گفتم گفتم فقط قوانین سرور ها چطوری هست بازگشت دارن یا نه