نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: عدم استراد وجه در هاستینگ یوگیگ !

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    126
    تشکر تشکر شده 
    36
    تشکر شده در
    24 پست

پیش فرض پاسخ : عدم استراد وجه در هاستینگ یوگیگ !

نقل قول نوشته اصلی توسط api نمایش پست ها
    با سلام خدمت تمامی دوستان

جناب rasoul123 من چند بار تو پست های انجمن های مختلف پست های شما رو دیدم و جوابی ندادم . اما انگار شما دنبال حاشیه سازی هستید پس من هم لازم دونستم که دوستان رو کامل روشن کنم .

آقای rasoul123 مدیر سایت هستن که حدود چند ماه پیش (برای دومین بار) به سرورهای یوگیگ منتقل کردن .
    ایشون فقط دنبال سرویس ارزون یا ترجیحا رایگان هستن . قرار بود به ازای درج بنر در سایتشون ، بنده سرویس رو با 50 درصد تخفیف در اختیارشون قرار بدم . بنر رو تو سایتشون قرار دادیم اما چند روز بعد اینقدر تبلیغ دور بنر قرار دادن که بنر ما عملا قابل مشاهده نبود .
    باز هم بنده چیزی نگفتم و بهشون پیشنهاد دادیم که بنر آخر سایت قرار بگیره و با همون شرایط ماهیانه حدود 50 تومن برای سرویسی که حدود 4 گیگابایت رم مصرف میکند پرداخت کنند.
    البته لازم به توضیح هست که میزبانی این سایت چیزی جز هزینه برای ما نبوده و حتی یک مشتری هم از سمت بنر ایشون از یوگیگ سرویسی خریداری نکرد .

ایشون در حال تمدید بودن که ما یک سرویس جدید به نام VIP برای یک سری سایت های بسیار پربازدیدمون اضافه کردیم و به تعدادی از کاربران تیکت دادیم که اگر مایل بودید به این سرویس ارتقا بدید . ایشون تا پیغام ارتقا رو دیدن شروع کردن به تیکت دادن که سرویس مشکل داره ، پول من رو پس بدید و سایت رو انتقال دادن .

حالا سوالی از همکاران دارم :

به چه علت یک شرکت تضمین بازگشت وجه تعیین میکند ؟

ایا برای سرویسی که چند ماه بر روی سرور قرار دارد تضمین بازگشت وجهی هست ؟

حرف آخر :
    جناب rasoul123 ، کیفیت یوگیگ و سرویس های آن برای مشتریان ثابت شده هست و شرکت بر پایه قوانین اداره میشه و نقض کردن قوانین شرکت تحت هیچ شرایطی برای ما قابل قبول نیست .

ترجیح میدم دیگه این بحث رو ادامه ندید وگرنه حرفهای بیشتری برای گفتن هست .

موفق باشید .

جناب خان پور شما تعارف نکن مگه جرم انجام شده که حرف برای گفتن باشه
    بنده هم لازم به ذکر هست که بگم هیچ مانیتوری روی سرورهای شما نیست و زمانی که سایت دو روزا کامل به خاطر پروسس عجیب و غریب پر هست و اصلا بالا نبوده یه تکیت زده نشده بود که این سایت مشکل داره
    اگر در جریان نیستید از تیم فنی تلفنی خودتون بپرسید چقدر تماس گرفتم که چرا مانیتور نمی شود گفتن چرا میشه اگر میشه پس اطلاع دادن لازمه هر کاری هست !
    بنده اصرار کردم که تخفیف بدید ؟ خود شما برای جذب سایت پر بازدید این کار را کردید یادتون که نرفته گفتید ما منابع اختصاصی میدیم

و امام دیدی سرور پربازدید( که گفتید تیکت زدن پست سر هم) شما اصلا در جریان بودید سایت قبل این تیکت شما انتقال پیدا کرده(یک هفته قبل) بود به جای دیگه به خاطر مشکلات فراونی که ایجاد میکرد سرور

و اما مشکل سرور شما که میگد از جانب سایت ما بود
    یادتون که هست مدیریت سرور سنترال هاستیک هم شاهد موضوع هستن که گفتن یک صدم حمله دیداسی روی سایت نیست ولی شما میگفتید حمله هست اسمان هاست هم تاکید کرد حمله ای نبوده ولی شما تاکید کردید حمله بوده
    الان در سرور اسمان هاست بدون یک صدم مشکل داره میزبانی میشه نه با رم چهار بلکه دو و پانصد پروسس نه 2000 پروس که پروسس بیشتر از 50 تا نشده !
    نقل قول نوشته اصلی توسط Yas-Host نمایش پست ها
    سلام.

صحبت های یوزر api تایید می شود سایت ایشان نیز زمانی در سرور های میزبانی میشد و سایتشان مشکل نرم افزاری (از جانب mysql) داشت که تا حدودی توسط کاربر hamid.soltani92 (جناب سلطانی) برطرف گردید اما ایشان باز اعلام کردند که راضی نیستند و مشکلاتی ایجاد شد که واقعا مقصر ما نبودیم.

به هر حال ان شاء الله از سرویس فعلی که دارید رضایت کافی را داشته باشید.

موفق باشید.
    دوست عزیز خود شما شاهد نبودید سروتون کم اورد!
    ندید مای اسکول سرور قطع میشد!!
    ویرایش توسط rasoul123 : August 15th, 2015 در ساعت 22:19

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)