نمونه کار موجود است.
می توانیم در خدمت شما باشیم. با واحد طراحی سایت مکاتبه کنید. www.my.hezarnevis.ir
نمونه کار موجود است.
می توانیم در خدمت شما باشیم. با واحد طراحی سایت مکاتبه کنید. www.my.hezarnevis.ir
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
چرا نمونه کارهاتون رو همینجا و یا در وبسایتتون قرار نمیدید؟!!یعنی من برای اینکه نمونه کارهای شمارو ببینم باید در وبسایتتون ثبت نام کنم و تیکت ارسال کنم؟!
@Mr-MAMAD
بنده جسارت نکردم ، همونطور که در تاپیک اشاره کردم دنبال کسی هستم که نمونه کار فروشگاهی با سیستم وردپرس زیاد داشته باشه و تجربه اینکار رو داشته باشه تا هم ازش مشاوره بگیرم و هم پروژه های آینده رو بسپرم بهش...چون ما وبسایتمون تازه تاسیس هست و قطعا بعد از گذشت یکی دو ماه نیاز داریم تغییرات زیادی تو وبسایت بدیم و احتمال اینکه نیاز به یه قالب اختصاصی داشته باشیم هم زیاد هست...
آقا مجتبی نمونه کارهایی که برای من فرستادند با سیستم اپن کارت بود و گرافیک جالبی هم نداشت و به نظرم این مورد سلیقه ای هست و من توانایی های ایشون رو زیر سوال نبردم و نمیبرم!
با احترام به همه دوستان
جناب بابایی یوزر psfa کارشون عالیه و تایید شده هستن
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=145104
بنده سفارش قالب حرفه ای پیش ایشون دارم و کاملا عالی و با نمونه کارهای فراوان میتونید طرح بنده رو هم ببینید با ایشون مذاکره کنید
عرفان میکس
ارائه خدمات میکس و مونتاژ حرفه ای
طراحی و ساخت کلیپ | آموزش میکس | میکس و مونتاژ فیلم | فروش پروژه میکس
Edius | After Effects | Premiere
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)