نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 45

موضوع: فروش سایت بزرگ فیلم و سریال ایران - FarsMovie.ir

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    68
    تشکر تشکر شده 
    54
    تشکر شده در
    24 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سایت بزرگ فیلم و سریال ایران - FarsMovie.ir

سلام
    قصد ارسال پست در این تاپیک رو نداشتم ولی با توجه به گفته هایی که دیدم لازم دونستم نکته ای رو عرض کنم.
    ببنید دوست عزیز در وهله اول سایت شما آرشیو قابل توجهی نداره (43 صفحه) بعد از اون با توجه آرشیو شما الان توسط کلمات کلیدی که در پست اول ذکر کردید بالا هستید و آیپی دارید.
    شما چه تضمینی میکنید که بعد از خرید توسط خریدار سایت شما همچنان در گوگل بالا باشه ؟
    با توجه به اینکه سایت شما فیلت.ر نمیشه و اگر بک لینکی تهیه کرده باشید . سایت به زودی توسط بخش اسپم گوگل از نتایج حذف میشه !
    اگر سایتتون فیلت.ر نمیشد باز مسئله فرق میکرد . چون خیلی از فاکتور ها تغییر میکرد.
    باید منطقی بود...
    به زودی...

عضو انجمن mahdi-relax آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    135
    تشکر تشکر شده 
    363
    تشکر شده در
    266 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سایت بزرگ فیلم و سریال ایران - FarsMovie.ir

نقل قول نوشته اصلی توسط Raiden نمایش پست ها
    سلام
    قصد ارسال پست در این تاپیک رو نداشتم ولی با توجه به گفته هایی که دیدم لازم دونستم نکته ای رو عرض کنم.
    ببنید دوست عزیز در وهله اول سایت شما آرشیو قابل توجهی نداره (43 صفحه) بعد از اون با توجه آرشیو شما الان توسط کلمات کلیدی که در پست اول ذکر کردید بالا هستید و آیپی دارید.
    شما چه تضمینی میکنید که بعد از خرید توسط خریدار سایت شما همچنان در گوگل بالا باشه ؟
    با توجه به اینکه سایت شما فیلت.ر نمیشه و اگر بک لینکی تهیه کرده باشید . سایت به زودی توسط بخش اسپم گوگل از نتایج حذف میشه !
    اگر سایتتون فیلت.ر نمیشد باز مسئله فرق میکرد . چون خیلی از فاکتور ها تغییر میکرد.
    باید منطقی بود...
    شما وقتی سایتی رو با یک کلمه کلیدی ببرید بالا و یه مقدار بهش برسید مثل بنده ، اون همون بالا میمونه حتی اگه رقبای زیادی داشته باشید این مواردی که بنده بهینه سازی کردم تضمین شده هست
    سایت ما توی ساماندهی ثبت هست و تاحالا نشده تذکری برای ما ارسال بشه و بخوایم رعایت نکنیم. شما وقتی صادقانه کار کنید و فیلم های مجاز قرار بدید چرا باید اضطراب داشته باشید

- - - Updated - - -

و همچنین فرمودید 43 صفحه بیشتر پست ندارم بله!! ولی این 43 صفحه ی بنده ارزشش بیشتر از اون سایتی هست که 1000 تا صفحه پست داره و قاطیش مطالب غیر اخلاقی هست و امکان ***** شدنش هم زیاده
    اما من تا حد امکان نشستم مجاز ترین فیلم ها رو پیدا کردم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)