اگه امکان تغییر نیست که فقط کد htaccess وارد کنید؛بعدش تو خود سایت لینک ها رو چه جوی تغییر میدید اگه کد شده؟
الان با این کد ارور 500 داد :
کد HTML:RewriteEngine On RewriteRule ^([^/]*)$ /?a=$1 [L]
اگه امکان تغییر نیست که فقط کد htaccess وارد کنید؛بعدش تو خود سایت لینک ها رو چه جوی تغییر میدید اگه کد شده؟
الان با این کد ارور 500 داد :
کد HTML:RewriteEngine On RewriteRule ^([^/]*)$ /?a=$1 [L]
█ سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
█ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )
نه . امکان وارد کردن کد htaccess هست . اونم تو فایل خودش . ولی امکان دسترسی به کد اصلی اسکریپت نیست . اسکریپت دارای دو بخش هست . فایل های اصلی و اجرایی و دستورات و بخش دوم فایل های قالب یا همون تمپلت .
من میتونم ساختار قالب رو تغییر بدم چون کد نشده ولی نمیتونم ساختار فایل های اجرایی رو تغییر بدم . چون همشون obfuscate شده .
تنها من نیستم که این اسکریپت رو خریده و سایت های مشابهی هستن که از طریق همین htaccess و اظافه کردن هدر ریدایرکت به ابتدای فایل های قالب تونستن ساختار لینک رو تغیر بدن ولی متاسفانه اموزشی براش نیست .
بله با اظافه کردن همین متن ارور 500 داد.
- - - Updated - - -
جالب اینجاست که با اظافه کردن پسوند به اخر اسم فایل کار میکنه . مثلا من پسوند .exam رو اظاف کردم به صورت زیر
و حالا example.com/pagename.exam لود میشه .کد HTML:RewriteEngine OnRewriteRule ^([^/]*)\.exam$ /?a=$1 [L]
و جالب تر اینکه صفحه example.com/pagename.exam?a=pagename هم وجود داره و لود هم میشه !!!
- - - Updated - - -
اقا مرسی . خودم درستش کردم
ویرایش توسط talebi1372 : August 13th, 2015 در ساعت 14:17
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)