-
August 12th, 2015, 18:20
عدم استراد وجه در هاس
سلام
دوستان
بنده چند ماهی هست در هاستیگ یوگیگ سرویس داشتم که در این ماه مشکل خیلی عجیبی برای سایت ما پیش اومد بود که بارها تماس گرفتیم که گفتن سایت شما مورد حمله دیداس هست ما هم برای سنجش این کار اومدیم و سایت را روی کلود پروتکش سنترال هاستینگ ست کردیم جهت بررسی سایت 24 ساعت بررسی شد و طبق گفته دوستان سنترال هیچ مشکلی نبوده
مشکل اصلی این هست سایت ما یهو 2000 پروسس پرو میکنه بی دلیل که این مشکل در طی انتقال به میزبان دیگه کاملا برطرف شد و پروسس سایت از 50 تا بالاتر نیومده
حالا جالبی کار اینجاست این دوستان همون زمان هم به ما هاست vip دادن که طی این مشکلات و تماس های ما با بخش فنی این دوستان و تماس بعد از چند روز تیکتی زدن که سایت شما بازدید بالایی دارد ارتقا بده به vip که چند سایت روی اون هست برای ما سوال شده بود که اون چیه این چیه
حالا بنده فاکتور را پرداخت کردم و بعد از 9 روز کنسل زدم و به خاطر مشکلاتی که بازدید سایت را از 75 هزار تا رسونده به 40 هزارتا کنسل کردیم و خواهان بازگشت وجه شدیم که به ما گفتن تست 7 روز گذشته
ولی تا اونجایی که بنده اطلاع دارم تست برای سایت هایی هست که تازه اومدن رو سرویس نه کسایی که 3 ماه هستن
حالا از دوستان سوال دارم واقعا این هفت روز ملاک هست ؟ وقتی هیچ سخنی نگفتن جز این
ویرایش توسط rasoul123 : August 12th, 2015 در ساعت 19:01
-
-
August 12th, 2015 18:20
# ADS
-
August 12th, 2015, 18:34
پاسخ : عدم استراد وجه در هاستینگ یوگیگ !
سلام.
این تعداد پروسس ها بسیار آسان قابل شناسایی هست.
با چک کردن لوگ ها( در سی پنل /usr/local/apache/domlogs/domain.ir) و بستن IP های خارج از ایران راحت می توان مشکل را بصورت دقیق شناسایی کرد.
شاید مشکل شما از یک IP یا چند IP بوده که از طریق متد Post به فایل xmlrpc.php در سایت شما به سرور اصلی فشار وارد میکرده.
در هر صورت با یک trace ساده از PID یوزر شما می توانستند مشکل را پیدا کنند.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2015, 18:37
ما الان در هاست اسمان هاست روی سرور ایرانشون هستم و مشکلی طی 4 روز هیچ مشکلی این چنین نبوده
من سوالم اینه باید برگشت بدن یا نه
ویرایش توسط rasoul123 : August 12th, 2015 در ساعت 18:40
-
-
August 12th, 2015, 18:42
مسلما طبق قوانین موجود در سایت پیش خواهند رفت .
اگر بازگشت وجه تا پیش از7 روز است قطعا الان دیگه نمیتونید درخواست بازگشت وجه بدید (با توجه به اینکه 9 روز از پرداخت گذشته است).
باز هم با خودشون صحبت کنید بهتر است .
-
تعداد تشکر ها از hamra به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2015, 18:44

نوشته اصلی توسط
hamra
مسلما طبق قوانین موجود در سایت پیش خواهند رفت .
اگر بازگشت وجه تا پیش از7 روز است قطعا الان دیگه نمیتونید درخواست بازگشت وجه بدید (با توجه به اینکه 9 روز از پرداخت گذشته است).
باز هم با خودشون صحبت کنید بهتر است .
ببنید این مورد زمانی هست که بنده تازه هاست خریده باشم و تست باشه
نه این که ما 2 ماه از سرویس هاشون استفاده کرده باشیم و این قانون بشه
مشکل از جانب ما نبوده که از جانب سرور بوده
-
-
August 12th, 2015, 20:53
عضو انجمن
در کل اگر شما بخواید برید نه برگشت پذیر نیست ولی بخوان بیرونتون کنن بله. بهرحال شما 3ماه و 9روز روی این سرویس بودین نه 7 روز!!
-
-
August 12th, 2015, 21:35
عضو انجمن
پاسخ : عدم استراد وجه در هاس

نوشته اصلی توسط
rasoul123
سلام
دوستان
بنده چند ماهی هست در هاستیگ یوگیگ سرویس داشتم که در این ماه مشکل خیلی عجیبی برای سایت ما پیش اومد بود که بارها تماس گرفتیم که گفتن سایت شما مورد حمله دیداس هست ما هم برای سنجش این کار اومدیم و سایت را روی کلود پروتکش سنترال هاستینگ ست کردیم جهت بررسی سایت 24 ساعت بررسی شد و طبق گفته دوستان سنترال هیچ مشکلی نبوده
مشکل اصلی این هست سایت ما یهو 2000 پروسس پرو میکنه بی دلیل که این مشکل در طی انتقال به میزبان دیگه کاملا برطرف شد و پروسس سایت از 50 تا بالاتر نیومده
حالا جالبی کار اینجاست این دوستان همون زمان هم به ما هاست vip دادن که طی این مشکلات و تماس های ما با بخش فنی این دوستان و تماس بعد از چند روز تیکتی زدن که سایت شما بازدید بالایی دارد ارتقا بده به vip که چند سایت روی اون هست برای ما سوال شده بود که اون چیه این چیه
حالا بنده فاکتور را پرداخت کردم و بعد از 9 روز کنسل زدم و به خاطر مشکلاتی که بازدید سایت را از 75 هزار تا رسونده به 40 هزارتا کنسل کردیم و خواهان بازگشت وجه شدیم که به ما گفتن تست 7 روز گذشته
ولی تا اونجایی که بنده اطلاع دارم تست برای سایت هایی هست که تازه اومدن رو سرویس نه کسایی که 3 ماه هستن
حالا از دوستان سوال دارم واقعا این هفت روز ملاک هست ؟ وقتی هیچ سخنی نگفتن جز این
در این موارد معمولا مبلغی عودت نمی شود .
-
تعداد تشکر ها ازali09366 به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2015, 21:40
سلام... هر سایتی قوانینی داره.. یو گیگ هم طی گفته شما 7 روز..
شما هفت روز وقت دارید خرید خودتون رو از دی جی کالا برگشت بدین این هفت روز بشه هشت روز دیگه برگشت پذیر نیست..
حالا شما ده تا خرید هم کرده باشید از دی جی کالا آیا فرقی می کنه ؟
همیشه گفته شده قبل از انتخاب سرویس توی سایت های هاستینگ اول صفحه قوانین رو بخونید..
-
تعداد تشکر ها از shazo به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2015, 22:18
عضو انجمن
دوست من این موضوع همیشه درگیری بین سرویس دهنده ها و مشتریان بوده و هست
به نظر بنده قوانین تجارت الکترونیک رو بخوانید و متوجه می شوید که سرویس دهنده در صورتی که سرویسش مشکلی نداشته و ایراد از سمت شما بوده دلیل برای بازگشت وجه ندارد
دوست من به دنبال سوریس دهنده دیگر باشید و در مورد بازگشت وجه به نطر من اقدام نکنید به نفع خودتون هست
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
تعداد تشکر ها از mobinhost.in به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2015, 22:40
ببنید دوستان هاست ماهیانه بوده یعنی هر ماه تمدید می شده
ولی دقت کنید مشکل از جانب سایت ما نبوده چون اگر بود نباید الان روی هاستینگ دیگر میزبانی می شد
یعنی ما هزینه 56 که دادیم را بی خیال بشیم به چه دلیل اونوقت
این قوانین هفت روز زمانی میشه اجرایی بشه که ما تازه سرویس خریدیم ولی اینطوری نبوده
ما روی خیلی سرور ها بودیم ولی وقتی متوجه بودن سرویس مشکل داره پس میدان حتی 10 روز را
-