سلام.
اولاً اگر تمام اطلاعات شما حذف شده دلیلش ایرانی بودن شما نیست و اگر شما یک خارجی باشید (هر کشوری) و از یک شرکت Shared Hosting و یا Reseller Hosting بگیرید، طبق TOS اون شرکت اونها حق دارند در صورت همکاری نکردن شما و یا تکرار مجدد، حتی بدون notice اطلاعات سایت شما رو حذف کنند و *اگر* شما سوال کردید که موضوع چی هست، اونها به شما جواب خواهند داد که به این دلیل حذف شده.
صحبت من طبق تجربه شخصی من هم هست البته با شرکت هایی مثل ixwebhosting و excellencehost و ... که چند سال پیش ازشون هاست خریده بودم به خیال unlimited بودن برای آپلود فیلم که این بلا سرم اومد و زحمات چند هفته من به باد رفت.
در مورد خوبی یا بدی شرکت، هیچ دلیلی برای *بد* خطاب کردن یک شرکت وجود نداره و این شما هستید که با انتخاب غلط به دام مشکلات می افتید و در نهایت هم با برچسب زدن به این مشکلات و خطای خودتون به عنوان "دیتاسنتر بد" می خواید از این حقیقت فرار کنید.
ولی اگر می خواید بدونید چه کسانی، چرا و چه موقع با شرکت نام برده مشکل داشتند، به غیر از نظر خواهی از کاربران این انجمن، می تونید از نظرات کاربران انجمن webhostingtalk.com هم استفاده کنید:
site:webhostingtalk.com bad review iweb - Google Search
باز هم تاکید می کنم، هیچ شرکتی بد نیست، انتخاب ما هست که بد یا خوب رو تایید می کنه (این نظر شخصی من هست و چند ماه هست که به این نتیجه رسیدم).
با تشکر.