سرور کانفیگ پایین از لحاظ رم و سی پی یو ولی هارد قوی باشه براتون ؛ مثلا ssd ؛ ( رم و سی پی یو بالایی نیاز ندارید ؛ اصل موضوع هارد هست )
پیشنهاد بنده هلند هست اگر بودجه داشته باشید ؛ از سینگل هاپ و لیز وب میتونم بهتون آفر بدم .
اگر سرور مجازی از هلند بخواید ؛ مثلا رم 8 گیگ سی پی یو چهار هسته ؛ میتونم ماهانه 120 هزار تومان بهتون بدم .
سرور مجازی برای هاستینگ کفاف میده ؟
یعنی از نظر کیفیت و سرعت منظورمه و این بازدیدی که خدمتتون عرض کردم چی ساپورت میکنه ؟ چند نفر انلاین ساپورت میکنه سرور ؟
- - - Updated - - -
این افری که دادید برای این شرایطی که بنده توضیح دادم مناسبه ؟
خودم احساس میکنم خیلی بیشتر از اون حدیه که الان در حال حاضر نیاز داریم
از نظر اپتایم تضمین میکنید ؟
سرور مجازی با هارد ssd برای سایت های کنونی شما کفاف میده .
نیازی به هزینه ی گزاف بخاطر سرور اختصاصی نیست . ( سرور اختصاصی مناسب با هارد ssd رو اگر 200 تومنم فرض کنیم : 120 تومان هزینه لایسنس سی پنل + حداقل 100 تومان لایت اسپید خواهید داشت )
با یک سرور مجازی مناسب ssd میتونید هزینه لایسنس سی پنل رو برسونید به 55 تومان و هزینه ی لایت اسپید رو هم تقریبا نصف قیمت نصب کنید .
ویرایش توسط mhiizadi : August 12th, 2015 در ساعت 02:09
از سی پنل نال شده و لایت اسپید نال شده هم میتونیم استفاده کنیم ؟ که فقط هزینه سرور و داشته باشیم؟ از نظر اپتایم تضمین میکنید ؟ مقدار انلاین هایی که میتونه ساپورت کنه و این که چند عدد یوزر دیگ هم میتونیم اضافه کنیم ؟ ای پی اختصاصی میتونیم بگیریم؟
- - - Updated - - -
در توضیحات ذکر شده port 100mb ایا در سرعت بارگذاری تاثیری نداره؟
شما از نظر کیفیت و سرعت و اپتایم تضمین میکنید ؟
امکان استفاده از سی پنل و لایت اسپید نال شده رو داریم؟ مشکلی پیش نمیاد؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)