-
August 6th, 2015, 23:34
عضو جدید
پاسخ : نسخه نهایی ویندوز 10
پیشنهاد میشود تا زمانی که بهطور دقیق مشخص نشده که برای بهره مندی از ویندوز 10 به چه سخت افزاری نیاز است، از صرف هزینه برای ارتقای سیستم خود پیشگیری کنید. از آنجا که احتمال دارد برخی از اجزای سیستم شما با ویندوز 10 سازگاری نداشته باشد، خطر احتمال از دست دادن اطلاعات کماکان وجود دارد از اینرو بهتر است در صورت عدم اطمینان از سازگاری کامل دستگاه، 6 ماه صبر کنید تا تمامی مشکلات احتمالی بررسی و رفع شود
-
-
August 6th, 2015 23:34
# ADS
-
August 6th, 2015, 23:36
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
من از قدیم ویندوز اپدیت را همیشه اول غیرفعال میکردم مثله خیلی های دیگه میدونید قدیم ها تا XP نصب میکردیم اول اپدیتش را غیرفعال میکردیم ان ایکون قرمز
اما منظورم این هست چه 7 چه 8 چه 10 ما چه ویندوز را اپگرید کنیم چه DVD نصب کنیم چه ISO دانلود و نصب کنیم اپدیت اولیه انجام بدیم وقتی FIX Lastet Update & Lastet Version شد ان موقع غیرفعال کنیم کلا و هر ماه روشن کنیم اپدیت را چک بزنیم اپدیتی امده باشه ان لحضه انجام میدیم بعد مجدد غیرفعال میکنیم که سو استفاده های این چنینی نشه ایا این راهی که من گفتم از نظرتون مناسب هست ؟
غیرفعال کردن روش صحیحی نیست ولی از طرف مقابل هم چون در ایران هستیم و اینترنت لاک پشتی هست باز باشه هم مشکلات خودش رو داره. ولی بهترین کار از نظر من این هست که شما اجازه بدید دائم بررسی کنه وجود آپدیت جدید رو ولی با دستور و انتخاب شما شروع به آپدیت کنه.
این گزینه است: Check for updates but let me choose whether to download and install them
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
August 6th, 2015, 23:45
عضو انجمن
بالاخره تونستم ویندوز 10 رو نصب کنم
مشکل بزرگی که توی اون دیدم اینه که نمیتونه گرافیک amd قبل از 2010 رو شناسایی کنه و باید بدون گرافیک باهاش کار کرد که غیر ممکنه!
از نصب ویندوز 10 روی کامپیوتر قدیمی که معمولا گرافیک حداکثر رو دارن به شدت خودداری نمایید. مخصوصا amd
-
-
August 7th, 2015, 00:15
عضو انجمن
خلاصه بعد از 9ساعت هم اپگرید شد و نصب شد فقط چندین ساعت طول کشید تا نصب بشه مراحل را بگذرونه وای خسته شدم الان شکر با ویندوز 10 بالا هستم تصویر از قسمت this pc info میزارم ببینید این چیزی هست خودش فعال کرده اما ننوشته 1سال این الان نامحدود هست یا 1 سال هست ؟
http://8pic.ir/images/i6hgcp75jkfwdxebhl72.png
- - - Updated - - -
اما زیاد خوب خوب نیست یکم یا شاید کلی نقص داره دور تا دور کادر یاهو مسنجر یا اسکایپ مثلا کادرش بد جور شده مثله ویندوز 7 من خوشکل نیست سرعتش هم مناسب نیست به نظرم در باز کردن برنامه ها یکسری اشکالات به نظرم داره اما دیگه مجبورم روش بمونم اپدیت هم زدم اخرین اپدیت ها را هم گرفت شاید اینده خوب بشه نمیدونم اما توصیه من به شما ان هایی که اپگرید نکردید یا میخواهید انجام بدید فعلا ندید من حدود 4گیگ ضرر و 9 -10 ساعت طول کشید این ویندوز 100% Fix نیست .
-
-
August 7th, 2015, 01:11
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
خلاصه بعد از 9ساعت هم اپگرید شد و نصب شد فقط چندین ساعت طول کشید تا نصب بشه مراحل را بگذرونه وای خسته شدم الان شکر با ویندوز 10 بالا هستم تصویر از قسمت this pc info میزارم ببینید این چیزی هست خودش فعال کرده اما ننوشته 1سال این الان نامحدود هست یا 1 سال هست ؟
http://8pic.ir/images/i6hgcp75jkfwdxebhl72.png
تاریخ انقضاء که نیست باید نامحدود باشه. ولی وقت کنم لینک قوانین لایسنس که لینکش همون قسمت موجوده رو باید بخونم شاید بندی درش نوشته باشه که ...
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
August 7th, 2015, 12:26
عضو انجمن
من پشیمون شدم ویندوزم را عوض کردم همان 7 نصب کردم 10 را فرمت کردم به نظرم تا 1سال باید صبر کرد که درست بشه کامل بعد نصب کنیم فقط 8.9 ساعت وقت منو دیشب ویندوز 10 اپگرید گرفت و حدود 3 گیگ مصرف شد
-
-
August 7th, 2015, 16:15
عضو انجمن
امروز ویندوز خود به خود آپدیت شد و مشکل گرافیک سیستم من رو تقریبا حدود 99% حل کرد
اما متاسفانه مصرف اینترنت در ویندوز 10 خیلی بالا هست. هزینه اینترنت من 2 برابر شده
حتی آپدیت ها رو هم غیر فعال کردم. اما فایده نداره
-
-
August 7th, 2015, 16:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
امروز ویندوز خود به خود آپدیت شد و مشکل گرافیک سیستم من رو تقریبا حدود 99% حل کرد
اما متاسفانه مصرف اینترنت در ویندوز 10 خیلی بالا هست. هزینه اینترنت من 2 برابر شده
حتی آپدیت ها رو هم غیر فعال کردم. اما فایده نداره
تنها این مسئله نیست من گفتم مشکلات داره باز امروز صبح مجبور شدم ویندوز عوض کردم دوباره برنامه ها درایور ها را نصب کردم فعلا ویندوز 10 بدرد نمیخوره تا کامل فیکس نشه . فقط الکی وقتم گرفته شد چند ساعت و 3گیگ ضرر در حجم نت کردم . حالم گرفته شد ولی ویندوز قشنگی هست .
-
-
August 9th, 2015, 19:40
عضو جدید
درود
1.جدا از خوشگلاسیون و نمای مدرنش یجور تنش توش هست که کاربرو اذیت میکنه.مثل کفش نو میمونه !نو و پر زرقو برقه ولی پا رو میزنه و کمی ناراحته.شاید بعدا جا باز کنه و بهتر بشه!... اعتقاد پیدا کردم که فقط برای ویژگیهای جدیدش باید بهش کوچ کرد چرا که ویژگیهای قدیمو ویندوز 7 خیلی راحتتر و با ثباتتر انجام میده.
2.دیدم عزیزانی گفتن پس از یک سال کسانی که ویندوزشون لایسنس درست داشته نباید پول بدن!...اینطور نیست یا دست کم من جایی ندیدم که گفته باشن.
3.پس از آپگرید شما تا 1 ماه بعد زمان دارین که از طریق خود ویندوز داون-گرید بکنید و به ویندوز قبلیتون برگردین.
~ حتی پوکترین گردو هم خواهان شکسته شدن است ~ نیچه
-
-
August 10th, 2015, 00:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Meistero
درود
1.جدا از خوشگلاسیون و نمای مدرنش یجور تنش توش هست که کاربرو اذیت میکنه.مثل کفش نو میمونه !نو و پر زرقو برقه ولی پا رو میزنه و کمی ناراحته.شاید بعدا جا باز کنه و بهتر بشه!... اعتقاد پیدا کردم که فقط برای ویژگیهای جدیدش باید بهش کوچ کرد چرا که ویژگیهای قدیمو ویندوز 7 خیلی راحتتر و با ثباتتر انجام میده.
2.دیدم عزیزانی گفتن پس از یک سال کسانی که ویندوزشون لایسنس درست داشته نباید پول بدن!...اینطور نیست یا دست کم من جایی ندیدم که گفته باشن.
3.پس از آپگرید شما تا 1 ماه بعد زمان دارین که از طریق خود ویندوز داون-گرید بکنید و به ویندوز قبلیتون برگردین.
مورد سوم یعنی چی؟ مگه تا یکسال رایگان نبود؟
-