-
August 6th, 2015, 16:06
عضو انجمن
پاسخ : نسخه نهایی ویندوز 10

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
اخرین سوال اگر من مثلا الان windows loader crack نصب کنم نامحدود بشه اشکالی داره یا اشکلی نداره ؟
و اگر مثلا اعتبار 1 سال تموم بشه ویندوز بالا میاد که ما کرک بزنیم یا اورجینال بزنیم یا کلا دستکتاپ بالا نمیاد ؟
مدت اعتبار این ویندوز 1سال هست.
ویندوز اورجینال و ویندوز کرکی قابل قیاس نیستند.
وقتی امکانی که حداقل 300 تومان هزینه داره و به رایگان در اختیار شما قرار داده شما بهتر هست حداکثر استفاده رو بکنید.
علاوه بر این تا سال آینده ممکن هست 10 ها شیوه جدید برای فعال سازی معرفی بشه که مسلما از کرکی که اکثر اوقات حاوی تروجان هست بهتره
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
-
تعداد تشکر ها ازsoftlayer به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2015 16:06
# ADS
-
August 6th, 2015, 16:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
softlayer
مدت اعتبار این ویندوز 1سال هست.
ویندوز اورجینال و ویندوز کرکی قابل قیاس نیستند.
وقتی امکانی که حداقل 300 تومان هزینه داره و به رایگان در اختیار شما قرار داده شما بهتر هست حداکثر استفاده رو بکنید.
علاوه بر این تا سال آینده ممکن هست 10 ها شیوه جدید برای فعال سازی معرفی بشه که مسلما از کرکی که اکثر اوقات حاوی تروجان هست بهتره
ممنون یک رفلش بدید صفحه قبل را ان موضوع هم جواب بدید ممنون میشم
-
-
August 6th, 2015, 16:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Hi Data
دوستان برای مشاهده عکس چرا تو ویندوز 10 نرم افزار photo viewer نداره؟ مثل ویندوز های قبلی بصورت عادی عکس نگاه کنیم ...
الان با نرم افزار خودش عکس رو نشون میده ...
این نرم افزار هم موجوده به روی ویندوز
click right on photos > open with > windows photo viewer
اگر ندارید ممکن هست مشکل از بیلد و یا ورژن ویندوز شما باشه

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
من ویندوز 7 ایکون اپگرید به 10 چند ماهی هست امده چون همش ویندوزم اپدیت میکنم . اما سوالم اینجاست من اگر اپگرید کنم تا 1سال ویندوزم فعال هست یعنی بعدش 1سال تموم بشه بالا نمیاد ویندوز ؟
ایا این اپگرید کردن با بیرون dvd بخریم نصب کنیم فرقی دارد یا با رزرو فرقی ندارد ؟ با تشکر
اگر منظور شما این پست هست
-بله تمام ورژن هایی که در قالب دی وی دی و فلش ارائه شده باشند کرکی هستند
-تنها شیوه استفاده از مدت 1ساله رایگان آپگرید هست
-در وبسایت مایکروسافت گفته شده که در صورتی که آپگرید کنید و بعد از اون ویندوز رو از روی دی وی دی (به شرطی که توابعی برای کرک کردن ایجاد نشده باشه و فایل ویندوز استاندارد باشه - بهترین راه دانلود ایزو سیستم عامل از وبسایت مایکروسافت هست) نصب کنید همچنان ویندوز شما اکتیو هست و مدت 1 ساله همچنان برای شما لحاظ شده هست
این مورد برای کاربرانی که ترس از به مشکل بر خوردن برخی نرم افزار ها در آپگرید دارند مناسبه که به راحتی میتونند بعد از آپگرید clean install انجام بدند
این مورد رو بنده انجام ندادم به شخصه، چون با آپگرید مشکل خاصی تا به حال نداشتم
ویرایش توسط softlayer : August 6th, 2015 در ساعت 16:18
WWW.MAHTAONLINE.IR
-
-
August 6th, 2015, 16:18
عضو انجمن
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=147693&page=2
شما تو این پست گفتید اپدیت را غیر فعال کنیم چون میگن که حجم اینترنت ما را مصرف میکنه حالا نمیدونم صحت داره یا نه ...
اما به نظر شما بهتر هست اول غیر فعال کنیم ویندوز اپدیت را مثله قبلا و هر وقت خواستیم اپدیت چک بزنیم و کنیم ان موقع چک اپدیت میزنیم که فعال بشه تو اون لحظه اینطوری خوبه جناب ؟ من انجام بدم
-
-
August 6th, 2015, 16:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=147693&page=2
شما تو این پست گفتید اپدیت را غیر فعال کنیم چون میگن که حجم اینترنت ما را مصرف میکنه حالا نمیدونم صحت داره یا نه ...
اما به نظر شما بهتر هست اول غیر فعال کنیم ویندوز اپدیت را مثله قبلا و هر وقت خواستیم اپدیت چک بزنیم و کنیم ان موقع چک اپدیت میزنیم که فعال بشه تو اون لحظه اینطوری خوبه جناب ؟ من انجام بدم
اون تیک رو حتما بردارید.
ویندوز آپدیت روشن باشه مسلما بهتره
هر لحظه مشکلاتی برطرف میشه
اما خب به حجم هم نیاز هست
ویرایش توسط softlayer : August 6th, 2015 در ساعت 16:23
WWW.MAHTAONLINE.IR
-
تعداد تشکر ها از softlayer به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2015, 16:27
عضو انجمن
من از قدیم ویندوز اپدیت را همیشه اول غیرفعال میکردم مثله خیلی های دیگه میدونید قدیم ها تا XP نصب میکردیم اول اپدیتش را غیرفعال میکردیم ان ایکون قرمز 
اما منظورم این هست چه 7 چه 8 چه 10 ما چه ویندوز را اپگرید کنیم چه DVD نصب کنیم چه ISO دانلود و نصب کنیم اپدیت اولیه انجام بدیم وقتی FIX Lastet Update & Lastet Version شد ان موقع غیرفعال کنیم کلا و هر ماه روشن کنیم اپدیت را چک بزنیم اپدیتی امده باشه ان لحضه انجام میدیم بعد مجدد غیرفعال میکنیم که سو استفاده های این چنینی نشه ایا این راهی که من گفتم از نظرتون مناسب هست ؟
-
-
August 6th, 2015, 20:05
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
softlayer
بله 1 سال رایگانه
بعد از 1 سال هم قابل کرک کردن هست
آیا از این مورد اطمینان دارید؟ یعنی ما ویندوز 8.1 اورجینال دائمی رو میدیم که تنها یک سال ویندوز 10 رایگان نصب کنیم؟ مگه .... | فکر نکنم اینطور باشه. تا جایی که میدونم یک سال فرصت انتخاب هست که اگه در این بازه آپگرید رایگان رو انجام ندید دیگه امکان آپگرید رایگان نخواهد بود.
اگه منبعی دارید لطفا لینک بدیدی مطالعه شود.
(دوستانی که آپگرید کردن قسمت لایسنس رو یک بررسی بکنن آیا تاریخ اکسپایر زده شده برای لایسنس؟)
ویرایش توسط kool : August 6th, 2015 در ساعت 20:07
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
August 6th, 2015, 20:25

نوشته اصلی توسط
kool
آیا از این مورد اطمینان دارید؟ یعنی ما ویندوز 8.1 اورجینال دائمی رو میدیم که تنها یک سال ویندوز 10 رایگان نصب کنیم؟ مگه .... | فکر نکنم اینطور باشه. تا جایی که میدونم یک سال فرصت انتخاب هست که اگه در این بازه آپگرید رایگان رو انجام ندید دیگه امکان آپگرید رایگان نخواهد بود.
(دوستانی که آپگرید کردن قسمت لایسنس رو یک بررسی بکنن آیا تاریخ اکسپایر زده شده برای لایسنس؟)
افرادی که قبلا ویندوز های 7 و به بعد رو خریداری کردند نیاز به خرید مجدد ندارند. حتی بعد از یک سال.
در کل مایکروسافت سخت در تلاش هست تا تمامی کاربران ویندوز رو به ویندوز 10 بکشه و به خوبی هم رضایت کاربرا رو جلب کرده
-
تعداد تشکر ها از navid2zp به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2015, 21:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kool
من امروز اپگریت کردم 2/700 GB دانلود کرد و الان داره inistaling میکنه پناه بر خدا ببینیم چی میشه
ماله خودم نامحدود هست ویندوز 7 من . حالا خبرش را بهتون میدم وقتی inistaling تمام شد حدود 3ساعت فقط طول کشید دانلود کرد الانم 1ساعته هنوز نصب نشده ...
-
تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
August 6th, 2015, 23:32
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
navid2zp
افرادی که قبلا ویندوز های 7 و به بعد رو خریداری کردند نیاز به خرید مجدد ندارند. حتی بعد از یک سال.
در کل مایکروسافت سخت در تلاش هست تا تمامی کاربران ویندوز رو به ویندوز 10 بکشه و به خوبی هم رضایت کاربرا رو جلب کرده
بله منم منظورم اینه که اطلاع رسانی اشتباه نشه. چون صرف نداره که کاربر لایسنس اورجینالش رو به یه سال ویندوز 10 بده.
..::| بیش از یک دهه |::..
-