به eth1 شبکه بدید
به eth1 شبکه بدید
مک ادرس رو در ماشین مجازی اضافه کنید همچنین شما باید کانفیگ شبکه لینوکس رو همون موقعه نصب انجام میداید عزیز !
اگر هم اشتباهی رخ داده باشه فایل زیر رو ادیت کنید
nano /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0
با تشکر
نماد دائم اعتماد الکترونیکی +نماد دائم ساماندهی + بیش از یک دهه سابقه کاری + ارائه SSL رایگان
هاست هی - هاست لینوکس، سرور مجازی، مدیریت و کانفیگ سرور
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
مک آدرس رو تصویرش رو براتون گذاشتم که من حتی در وی ام ویر هم مک ادرس رو قرار داده بودم.کانفیگ شبکه لینوکس بعد از نصب هم میشه انجام داد ولی خب من همون اول انجام دادم و بعد از نصب هم با توجه به توضیحات دوستان مثال تغییر دادن ان بوت و ... رو هم الآن انجام دادم و دیدین که چه مشکلی وجود داشت.مک ادرس رو در ماشین مجازی اضافه کنید همچنین شما باید کانفیگ شبکه لینوکس رو همون موقعه نصب انجام میداید عزیز !
ببینین من حتی توی متنم گفتم که این مشکل جدید در حال حاضر روی یه سرور از دیتاسنتر او وی اچ برام بوجود اومده.شما در پست اول فرمودید هتزنر و در پست بعدش عکسی ک قرار دادید گیت وی نشان از ovh lبود سرور میداد.
نت ماسک سرور را 255.255.255.255 تنظیم نموده اید ؟
ساب نت ماسک رو هم همون حالتی که گفتین من خودم از اون اول گذاشته بودم.و هم 255.255.255.0 هم یه بار مجدد تست کردم و از مرحله یک مجدد مراحل رو انجام دادم.
یه اسکرین شات از همین فایل که فرمودین هم من گذاشتم و فکر نمیکنم دیگه اشتباهی رخ داده باشه.اگر هم اشتباهی رخ داده باشه فایل زیر رو ادیت کنید
nano /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
این 255.255.255.0 اشتباه است باید 255.255.255.255 باشد.
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
الان مشکل شما فقط روی سرور ovh است ؟
اطلاعات بدید براتون چک کنیم.
سلام
در ovh اول باید در پنل ovh تون برای ای پی مورد نظر مک بسازید و سپس مک رو در ستینگ vm قرار بدید
همچنین علاوه بر ویرایش فایل ifcfg-eth0 باید فایل route-eth0 ساخته شود.
همینطور dns ovh هم باید ست کنید
اموزش کامل:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=86029
موفق باشید
vm شما 5.0 است که متاسفانه ما این ورژن را نصب شده نداریم.
یک vps که 5.0 نصب شده باشد ارسال نمایید تا مورد شما حل شود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)