بهار هاست : بهاری نو در خدمات هاستینگ
سلام
موردی که شما فرمودید به دلیل بی سوادی تحویل دار و یا کارمند مربوطه بوده است !
به شخصه یک بار مبلغی به حساب بنده اشتباه واریز شده بود ، تحویدار مربوطه که کار را برای ارباب رجوع انجام داده بود. شماره تلفن را به مشتری داده بودند از سیستم. بعد از اینکه مشتری تماس حاصل نموده بود و پاسخی دریافت نکرده بودند. تحویلدار شخصا بدون حضور بنده اقدام به برداشت همان مبلغ از حساب نموده بود !
ضمن ارائه دادخواست به دایره بازرسی سرپرستی بانک مربوطه یک دادخواست نیز به دادسرا ارائه شد. ظرف 48 ساعت به دلیل ارائه اطلاعات شخصی بنده از سمت تحویلدار شعبه مربوطه و جهت رسیدگی بیشتر حکم تعلیق کارمند مربوطه تا اطلاع ثانوی را برای شعبه مورد نظر از طرف سرپرستی استان فکس نمودند و دقیقا 3 روز بعد نیز به دلیل برداشت وجه بدون حضور صاحب حساب با عنوان "سرقت از حساب اشخاص" حکم جلب کارمند مربوطه توسط بازپرس پرونده صادر شد . هر چند در روند رسیدگی رضایت اعلام شد اما سرپرستی بانک حکم اخراج دائم و ممنوعیت کار همیشگی کارمند مربوطه در کلیه ساختار اداری آن بانک صادر نمودند . در صورت عدم رضایت ، قاضی پرونده اعلام نمودند علاوه بر پرداخت مبلغ برداشتی از حساب ، برای ایشان حکم حبس نیز صادر خواهد شد
برخی موارد شاید خیلی کوچک و گاها طنر و مزاح به نظر برسد. زیرا به طور مثال کل این پروسه برای این کارمند ، فشردن چند دکمه کیبورد بوده است. اما همین چند دکمه ........
به هر حال این موضوع را بنده شرح دادم تا مطلع باشید همان شماره تلفن که فرمودید به صورت تلفنی به شما ارائه داده اند اگر صاحب حساب پیگیر شود تبعات بسیار زیادی برای کارمند دارد . اما برخی از این عزیزان اطلاعات کافی در این خصوص ندارند و بعد از انجام چنین اشتباهاتی و اعتراض صاحب حساب ، با جسارت تمام و لحن بسیار بدی نیز پاسخ می دهند در صورتی که .....
استارتر محترم شما نیز باید از طریق مرجع قضایی ( دادسرای جرائم رایانه ای ناحبه خود در شهر تهران پیگیر موضوع شوید
بهار هاست : بهاری نو در خدمات هاستینگ
انگار تو این کشور زندگی نمیکنید در موارد زیر راحت بهتون اطلاعات میدن:
1.میخوام واریز کنم معتبره!!!
2.اشتباه ریختم
3.یک شماره حساب پدرم داده واریز کنم اسمش رو نمیدونم
البته نه هر بانکی بانکی که در اون اکتیو هستین همه کار میکنه برات عزیزم باورتون نمیشه؟؟!! شماره کارت پ.خ کنید اطلاعات پ.خ کنم خدمتتون
در مورد ای پی هم عرض کنم منظورم همون ای اس پی و پلیس فتا بود که بدون تایم نمیتونن کمک کنن و در پاسخ دوستی بود که فرمودند آی پی اشتراکی قابل رصد نیست بله که نمیشه آی پی داشت و طرف رو رصد کرد بی درو پیکر که نیست سیستم نت
- - - Updated - - -
منم بارها گرفتم اما دوستان نمیدونم همه چیز رو دروغ می انگارند!!!!!!!
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
با سلام و احترام.
اقا شما معلوم میشه از قوانین حقوقی بی خبر هستید !
یکی رو میشناختم که به همین طریقی که شما میگید از متصدی بانک شماره دوست ما رو گرفته بود.
مختصر بگم ، دوست ما شکایت کرد ، هم متصدی بانک و هم این آقا که به این دوست ما زنگ زده بود بازداشت شدند .
متصدی بانک که نا اطلاع ثانوی انفصال از خدمت شده و این آقا که به این دوست ما زنگ زده بود هم با قرار وثیقه آزاده.
خدا نکنه کسی پیگیر این موارد بشه.
موفق باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)