تموم شد اطلاعات پرید ایشون بعد دو هفته هنوز پول رو ندادن . هارد بک اپ هم داشتیم پیش خودشون بود با هم بشته شد . رید هم داشتیم
و بله کاش اون پول اضافی رو در بک اپ گیری در مکان دیگه هزینه کرده بودیم
تموم شد اطلاعات پرید ایشون بعد دو هفته هنوز پول رو ندادن . هارد بک اپ هم داشتیم پیش خودشون بود با هم بشته شد . رید هم داشتیم
و بله کاش اون پول اضافی رو در بک اپ گیری در مکان دیگه هزینه کرده بودیم
میدونید همه این کارهائی که فرمودین برای امنیت کردین هیچ ارزشی نداشته!!! شما هر چی تخم مرغ داشتی گذاشتی تو یک سبد معلومه سبد بیوفته همش میشکنه!!! یک سرور هتزنر ارزون میخریدین بک آپ ها رو میریختین توش 3*100=300 تومن با 200 تومنش میتونستین حدود 12ترا بایت هارد بک آپ بدون رید بخرید
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
هتزنر هم مثل او وی اچ! فرقی نمیکنه دوست عزیز،هر دوشون دلایل عجیبی دارن برای بستن سرور...
استارتر عزیز در اینکه ایشون مقصر هستند شکی نیست،ولی خود شما هم بی تقصیر نیستید،البته اینم بگم ovh کلا قضیش با همه دیتاسنترا فرق میکنه از نظر بیلینگ... خیلیی خیلی حساس هستن،چند سال پیش برای بنده هم مشکل مشابه پیش اومد با کسایی که اولین نفراتی بودن که رفتن سمت او وی اچ خوشبختانه اون موقع بنده به جای اینکه صبر کنم تا واسطه مشکل رو حل کنه مجددا پرداخت رو از یه جای دیگه زدم و بعد از حل مشکل بلافاصله بکاپ گرفتم و ...
از راه قانونی هم پیگیری کردم و به هیچ جایی نرسیدم!! جواب واسطه و مدارکش واضح بود : ما پرداخت زدیم دیتاسنتر تایید نکرد!
به هر حال امیدوارم دفعات بعد حداقل سمت دیتاسنترهایی که روی این مسایل حساس هستند نرید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
یاد خاطرات گذشته بخیر اما چیزی که هست متاسفانه کاربران وقتی با دیتاسنتری میخواهند کار بکنند گذشته و مشکلاتی که با ایران داشته و چه کسایی بدون مشکل و از کی کار میکنند را نگاه نمیکنند و بیشتر مبلغ مد نظرشان هست.که البته در ارتباط با استارتر شاید صدق نکنه چون هزینه ای که باید میکردند را کردند .
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
بله میدونم اینا هم میبندن! هرجا ممکنه ببندن که شایع ترین مشکل سورس بانکیه اما بحث من اینه میتونست یک سرور بک آپ همزمان با سرور های اصلیش با مبلغی کمتر از پولی که اضاف تر میدادن برای سرور هتزنر میداد. امکان نداره هر دو یک دفعه با هم ببندن. اگر و تنها اگر پرداخت کننده انویس های هر دو دیتا سنتر یکی باشه و مشکل هم از پرداخت باشه. اینو باب محکم کاری گفتم نه تعریف هتزنر و یا بد دیتا سنتر دیگه!!!
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)