نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 62

موضوع: مشکل با دیتاسنر soyoustart

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل با دیتاسنر soyoustart

تموم شد اطلاعات پرید ایشون بعد دو هفته هنوز پول رو ندادن . هارد بک اپ هم داشتیم پیش خودشون بود با هم بشته شد . رید هم داشتیم
    و بله کاش اون پول اضافی رو در بک اپ گیری در مکان دیگه هزینه کرده بودیم

عضو انجمن hegza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,391
    تشکر تشکر شده 
    1,140
    تشکر شده در
    739 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mr_net نمایش پست ها
    تموم شد اطلاعات پرید ایشون بعد دو هفته هنوز پول رو ندادن . هارد بک اپ هم داشتیم پیش خودشون بود با هم بشته شد . رید هم داشتیم
    و بله کاش اون پول اضافی رو در بک اپ گیری در مکان دیگه هزینه کرده بودیم
    میدونید همه این کارهائی که فرمودین برای امنیت کردین هیچ ارزشی نداشته!!! شما هر چی تخم مرغ داشتی گذاشتی تو یک سبد معلومه سبد بیوفته همش میشکنه!!! یک سرور هتزنر ارزون میخریدین بک آپ ها رو میریختین توش 3*100=300 تومن با 200 تومنش میتونستین حدود 12ترا بایت هارد بک آپ بدون رید بخرید
    پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    285
    تشکر تشکر شده 
    298
    تشکر شده در
    232 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hegza نمایش پست ها
    میدونید همه این کارهائی که فرمودین برای امنیت کردین هیچ ارزشی نداشته!!! شما هر چی تخم مرغ داشتی گذاشتی تو یک سبد معلومه سبد بیوفته همش میشکنه!!! یک سرور هتزنر ارزون میخریدین بک آپ ها رو میریختین توش 3*100=300 تومن با 200 تومنش میتونستین حدود 12ترا بایت هارد بک آپ بدون رید بخرید
    هتزنر هم مثل او وی اچ! فرقی نمیکنه دوست عزیز،هر دوشون دلایل عجیبی دارن برای بستن سرور...

استارتر عزیز در اینکه ایشون مقصر هستند شکی نیست،ولی خود شما هم بی تقصیر نیستید،البته اینم بگم ovh کلا قضیش با همه دیتاسنترا فرق میکنه از نظر بیلینگ... خیلیی خیلی حساس هستن،چند سال پیش برای بنده هم مشکل مشابه پیش اومد با کسایی که اولین نفراتی بودن که رفتن سمت او وی اچ خوشبختانه اون موقع بنده به جای اینکه صبر کنم تا واسطه مشکل رو حل کنه مجددا پرداخت رو از یه جای دیگه زدم و بعد از حل مشکل بلافاصله بکاپ گرفتم و ...
    از راه قانونی هم پیگیری کردم و به هیچ جایی نرسیدم!! جواب واسطه و مدارکش واضح بود : ما پرداخت زدیم دیتاسنتر تایید نکرد!

به هر حال امیدوارم دفعات بعد حداقل سمت دیتاسنترهایی که روی این مسایل حساس هستند نرید
    ارائه سرورهای اختصاصی از هلند و کانادا با پنل کامل و مستقیم

عضو دائم majidisaloo1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    558
    تشکر تشکر شده 
    4,623
    تشکر شده در
    3,198 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mrasol نمایش پست ها
    هتزنر هم مثل او وی اچ! فرقی نمیکنه دوست عزیز،هر دوشون دلایل عجیبی دارن برای بستن سرور...

استارتر عزیز در اینکه ایشون مقصر هستند شکی نیست،ولی خود شما هم بی تقصیر نیستید،البته اینم بگم ovh کلا قضیش با همه دیتاسنترا فرق میکنه از نظر بیلینگ... خیلیی خیلی حساس هستن،چند سال پیش برای بنده هم مشکل مشابه پیش اومد با کسایی که اولین نفراتی بودن که رفتن سمت او وی اچ خوشبختانه اون موقع بنده به جای اینکه صبر کنم تا واسطه مشکل رو حل کنه مجددا پرداخت رو از یه جای دیگه زدم و بعد از حل مشکل بلافاصله بکاپ گرفتم و ...
    از راه قانونی هم پیگیری کردم و به هیچ جایی نرسیدم!! جواب واسطه و مدارکش واضح بود : ما پرداخت زدیم دیتاسنتر تایید نکرد!

به هر حال امیدوارم دفعات بعد حداقل سمت دیتاسنترهایی که روی این مسایل حساس هستند نرید
    با سلام
    اگر درست خاطرم باشه پرداخت شما را هم ما زدیم و سرورتان باز شد و بک آپ گرفتید .
    درسته؟
    شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
    آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    285
    تشکر تشکر شده 
    298
    تشکر شده در
    232 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط majidisaloo1 نمایش پست ها
    با سلام
    اگر درست خاطرم باشه پرداخت شما را هم ما زدیم و سرورتان باز شد و بک آپ گرفتید .
    درسته؟
    درسته جناب عیسی لو...پول آی پی ها را دوبار پرداخت کردیم
    ارائه سرورهای اختصاصی از هلند و کانادا با پنل کامل و مستقیم

عضو دائم majidisaloo1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    558
    تشکر تشکر شده 
    4,623
    تشکر شده در
    3,198 پست

درسته جناب عیسی لو...پول آی پی ها را دوبار پرداخت کردیم
    یاد خاطرات گذشته بخیر اما چیزی که هست متاسفانه کاربران وقتی با دیتاسنتری میخواهند کار بکنند گذشته و مشکلاتی که با ایران داشته و چه کسایی بدون مشکل و از کی کار میکنند را نگاه نمیکنند و بیشتر مبلغ مد نظرشان هست.که البته در ارتباط با استارتر شاید صدق نکنه چون هزینه ای که باید میکردند را کردند .
    شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
    آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12

عضو انجمن hegza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,391
    تشکر تشکر شده 
    1,140
    تشکر شده در
    739 پست

بله میدونم اینا هم میبندن! هرجا ممکنه ببندن که شایع ترین مشکل سورس بانکیه اما بحث من اینه میتونست یک سرور بک آپ همزمان با سرور های اصلیش با مبلغی کمتر از پولی که اضاف تر میدادن برای سرور هتزنر میداد. امکان نداره هر دو یک دفعه با هم ببندن. اگر و تنها اگر پرداخت کننده انویس های هر دو دیتا سنتر یکی باشه و مشکل هم از پرداخت باشه. اینو باب محکم کاری گفتم نه تعریف هتزنر و یا بد دیتا سنتر دیگه!!!
    پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)