پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
بله میشه
کد اقتصادی برای باز کردن حساب بانکی هست
- - - Updated - - -
پی پال ترکیه هم ارز usd داره و هم لیر و هم یورو نیازی هم به چنج نیست
کارت های پارسیان از بانک اذربایجان هست و خیلی کیفیت پایینی دارن و بیشتر پرداخت ها ریجیکت میشه.
هزینه صدورش بالا هست
۲-۳ ماه صدورش صول میکشه
شارژش هم هز دفته ۲۰-۳۰ روز زمان میبره
حساب پارسیات از صادر بانک تاجیکستان هست و 2 روزه شارژ میشه و کجا ایجکت شده لطفا با مدرک صحبت بفرمائید اونی که شما میگید مال بانک پاسارگاد بود اونم برای 3-4 سال پیش دوست گرامی
ضمنا پی پال همه کیف پول رو میشه زد اما وقتی پرداختی بیاد از جای خاصی میره سر وقت ارز مرجع که برای ترکیه همون لیر هست
- - - Updated - - -
http://www.tsb.tj/en/individuals/pay...visa_rates.php
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
یک کارتی بود از بانک پارسیان حدود شش ماه پیش چند جا تست کردیم ریجیکت زد از جمله گوگل و پیپال و تو پی پال هم ادد نشد.
اسمی که رو کارت بود رو سرچ کردم برای اذربایجان بود.
هر حواله ای به پیپال بیاد با همون ارز میاد و چنچ نمیشه مثلا
کسی برای شما حواله درهم بزنه یا حواله دلار کانادا با همون ارز داخل حساب شما میاد و خودتون باید چنچش کنید یعنی کسی برای شما دلار بفرسته همون دلار میاد تو حسابتون اگر بخواهید به لیر یا ارز دیگه چنج کنید خودتون باید چنچ کنید.
ارز مرجع رو هم میتونید از قسمت
Manage Currencies
عوض کنید رو هر ارزی که دوست دارید بزارید.
یعنی در هتزنر اگر پی پالتون برا ترکیه باشه فاکتور رو باید با لیر ترکیه پرداخت کرد حتما؟!
با مستر کارت اگر پرداخت کنی چطور ؟
آیا ovh و سو یو استارت هم همینطوره ؟
1-وقتی باز میکنه با چه نوع ارزی باز کنه؟ میشه ارزش رو انتخاب کنه؟ یا مثلا بشه با هر سه ارز لیر + دلار + یورو باهاش پرداخت کرد؟ گفتش تو ترکیه بهش میگیم Bankamatik kartı . همین کارت دبیت هستش دیگه؟
امکانش هست مثلا برای پرداخت یک محصول اون سایت پرداختش یورو هست ولی کارت ما دلاری هست و توش پول به صورت دلار هست و نشه اون وقت پرداخت کرد؟
2- یک چیز دیگه اینکه میگفت این کارت ها فقط تو ترکیه میشه کار کرد باهاش (البته اطلاعات زیادی نداره در این رابطه)
سوالی که دارم اینه که با چه اطلاعاتی من میتونم از طریق اون کارت خرید کنم از هر جایی ؟
مثل همین کارت های داخلی با اینا؟
شماره کارت+cvv2+رمز دوم که از خودپرداز ها باید فعال بشه+تاریخ اتمام کارت
3- آیا لازمه که من برم توی اینترنت بانکش و کاری انجام بدم؟ از لحاظ sms اومدن به شماره همراه میگم.
ویرایش توسط P30Amin : August 2nd, 2015 در ساعت 19:52
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)