من به شما دیتاسنتر لیزوب رو پیشنهاد می کنم.
البته دیتاسنتر هایی که دوستان هم معرفی کردن از جمله Colocrossing, OVH, Redstation هم خوب هستند.
من به شما دیتاسنتر لیزوب رو پیشنهاد می کنم.
البته دیتاسنتر هایی که دوستان هم معرفی کردن از جمله Colocrossing, OVH, Redstation هم خوب هستند.
ممنون از همه دوستانیکه مشارکت کردن
پس میفرمائید ovh ؟ کدام لوکیشن؟ آیا عضویت و کار کردن با این دیتا سنتر مورد خاصی داره؟ از نظر عضویت اولیه + پرداخت های بعدی؟
لیز وب هم دیدم کیفیت و سرویس دهیشون چطوره با توجه به اینکه بهرحال ما هویت ایرانی داریم مثل هتزنر با ما مدارا میکنن؟
پ.ن:چون میخوام محل دوم بصورت موازی در کنار محل اولی(هتزنر) باشه بنظرتون کدوم برای خدمات مجازی سازی و هاستینک کیفیت و پشتیبانی خوبی داره(ترجیحا اروپا)؟
- - - Updated - - -
ممنون از شما ولی بنده قصد دارم مستقیما اقدام کنم و افر شما فکر نکنم بکار بنده بیاد باز هم ممنون از لطفتون
- - - Updated - - -
sus منظورتون سو یو استار هست دیگه؟ زیر مجموعه او وی اچ؟ اگر همینطوره این چند وقته تاپیک ها رو میخوندم شاکی زیاد داشت مبنی بر ساپورت ضعیف و بستن اکانت و عدم پاسخ دهی مشکل از اوناست یا راه رو دوستان اشتباه رفتن؟!
من نمیدونم اشتباه بنده چیه؟ اگر از شما بخرم اشتباه نکردم؟ جالبه مدام تاکید دارید کسی نره مستقی بخره شما احیانا از روز اول اسمتون در دیتا سنتر بوده؟ یا از جایی شروع کردین؟ یا چیزی میدونید و ما نمیدونیم بفرمائید تا بدونیم؟ البته اگر واقعا چیزی هست؟ درسته نیو یوزرم ولی بنده از 2005 تا الان با امریکا کار کردم ولی پینگ به نسبت + قیمت برای بعضی مشتریان رضایت بخش نبوده هتزنر بودیم و هستیم و قصد دارم برای جلوگیری از خواب سرور مشتریان حداکثر احتیاط رو بکنم نه بعد از اینکه هتزنر مشکلی پیش اومد براش تازه بیام دنبال درمان باشم
ممنون از محبت شما
- - - Updated - - -
سلام
بله رد استیشن هم مدنظرم بود و میشناسم حتی عضو هم هستم اما قیمتها کمی زیاده به نسبت بک آپ اونم برای هتزنر حالا معک.وسش توجیه داره اما سرور هتزنر بک آپ رد استیشن نه البته بنظر من.
لیز وب و راپید سویچ چطور هستند؟
ممنون از شما میشه لطفا از دیدگاه فنی پاسخ بدین؟!! البته اگر هدفتون از مشارکت در این تاپیک اسپم و جذب مشتری نبوده!! چون بهرحال هر صحبتی باید منطق خودش رو داشته باشه وگرنه من بگم آقای فلان که الان تازه فارغ التحصیل شدی و کلی هم دانش فنی و ... داری نیا تو کار هاستینگ یا سرمایه نزار برای دی سی چون اشتباه فکر میکنی بپرسه چرا بگم. همین دیگه فکر میکنی. بپرسه چی فکر میکنم. بگم فکر میکنی!!!!!!!! این طرز برخورد بنظر من کوچک شمردن بنده و دیگر دوستانه فکر نکنم مدارکی که الان بنده دارم و دنبال مشاوره هم دارم میرم ضعفی در کارم ایجاد کنه جز اینکه همونکه فکر میکنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)