اهان متوجه شدم مشکل شما کجاست ... شما همان فایل ورژن 1.57 را بزارید درست میشه احتمال زیاد .
اما فایل 1.58 بخاطره اینکه لاین 12 یک کد فکر کنم کربوط به باگ csrf هست کد csrf فکر کنم مانع وصل نشدن میشه فکر کنم البته دقیق نمیدونم اما درکل فایل 1.57 مشکل نداره من خودم دارم اوکی هست .
خیر اون ارور ربطی به اپدیت نداره و قبل از اپدیت بود
بعد اپدیت لینک مستقیم به درگاه وصل نمیشه کلا
بهرحال با ریختن فایلای قدیمی مشکل اتصال به بانک حل شد
ولی این وسط فقط نمیدونم اون فایل اپگرید دیتابیس چقدر تاثیر داره
از دیروز که کلا فروش خوابیده کاش اصلا اپدیت نمیکردیم و ای کاش قبل از اینکه منتشرش بکنن تستش میکردن
نه اینکه مردم رو موش ازمایشگاهی بکنن :|
سوال هم که میپرسی کلا جواب نمیدن
بنظرم اسکریپت میکر تواین لحاظ بهترین گزینه هست
درسته پول یه ولی خوب با امکاناتی که داره خیلی ارزونتر از پلاگینهای فریر درمیاد
شاید یه روز مهاجرت کنم به میکر
به هرحال ممنون ازدوستانی که راهنمایی کردند
اسکریپت card store خوبه هم پشتیبانی داره هم اسکریپتش پولی هست و اپدیت منظم میده برای امسالی مثله شما این خوبه .
اما virtual freer رو من خودم 5ساله استفاده میکنم هروقت اپدیت میده همه را اپگرید نمیکنم بعضی اپدیت هایی که نیاز دارم مهم هست را فقط فایل جایگزین و تست میکنم البته اسکریپت سایت من تحت نظر تیم امنیتی هست و اجازه ندارم هر کد یا فایلی اپلود کنم اون چک میکنه بعد میگه اپلود کنم یا نکنم پشتیبانی امنیتی و این موارد امنیت کار من هست که هزینه به ان میدم خیالم راحته از نظر مشکلات و از نظر امنیت باگ این موارد . اما درکل شما هروقت خواستید اپدیت کنید قبلش حتما حتما بک اپ بگیرید از اطلاعاتتون به صورت ZIP بعد اگر اپدیت جدید چیزی مشکل داشت جایگزین کنید که دردسر نکشید اما همین 1.58 را خیلی ها دارن بدونه مشکل استفاده میکنند اما بعصی ها هم مشکل دارند در هر صورت صبر کنید تا ورژن جدید تر ان موقع اپگرید کنید . فعلا قبلی شما بدون مشکل هست مثله ماله من 1.57 هست من 1.58 نزدم ماله خودم را با تشکر
ویرایش توسط مینا-صیفی : July 23rd, 2015 در ساعت 10:23
سلام دوستان خواهشا کمک کنید
من به یک مشکل عجیب برخوردم
همه چی اوکی بود امروز اومدم تو سایت دیدم کارتام به این شکل دراومده و هرچی نوشتم عجق وجق شده
عکسشو ضمیمه کردم خودتون ببینید
تروخدا سریع کمکم کنید خیلی ممنونمUntitled-1.jpg
کلید تبادل رو عوض کردین
اگر بک آپ های قدیمی رو دارید کلید تبادل رو از داخل فایل کانفیگش بردارید و در فایل کانفیگ فعلی بزارید
ارائه هاست با هارد فول SSD و وب سرور لایت اسپید و کانفیگ فوق سرعتی و امنیتی
گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات 98 میزبان
تلفن : 05135010908 - پشتیبانی تلگرام : mizban98_support
اطلاعات سایتتون رو برام پ.خ کنید تا بررسی کنم
(: Enjoy loyalty
سلام:
اخطار امنیتی
باگ جدیدی در نسخههای ۱.۵۶ و ۱.۵۷ فریر گزارش شدهاست. درجه اهمیت این باگ بسیار بالا میباشد و باید در اولین فرصت باید نسبت به رفع آن اقدام نمایید. به خاطر جلوگیری از سوء استفادههای احتمالی اطلاعات بیشتری منتشر نمیشود.
برای رفع این باگ کافی است که فولدر smarty در مسیر include/libs را کامل حذف کنید و محتویات این فایل را به جای آن آپلود کنید
لينك كار نمي كند لطفا اصلاح كنيد
- - - Updated - - -
از كجا ميشه فهميد كه هك شديم يا نه؟
كلي اكانت تو سايت من بوده ولي نميدونم كسي بهش دسترسي داره يا نه؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)