نقل قول نوشته اصلی توسط ourweb نمایش پست ها
حرف شما کاملا درست هست اما ما در رک اختصاصی خودمان و همچنین ای پی ها به نام ما می باشد و در مورد ابیوز ها خود ما پیگیر هستیم همچنین از هر نظر مشکلی نداریم با این قضیه در مورد دیتاسنتر های اروپا هم من ecatel رو پیشنهاد میدم
دوست من . رک اختصاصی و ای پی به نام و ... چیزهایی هست که مشتری رو فقط یه اطمینان خاطر میده. نظرتون چیه یک سرور به بنده بدید به تضمین کل رکتون رو دیتاسنتر ضبط کنه؟!

اینکه چون ابیوز به ایمیل شما میاد و شما پاسخی ندید یا بپیچونید این قضیه شاید یکی دو ماه مشتری مشکلتون حل بشه ولی در ماه سوم چه اتفاقی میفته؟!

اینجوری مدیریت میکنید سرورهاتون رو که تاپیک های مختلف مسدود شدن پنل و هزاران مشکل دیگه بالا میاد. چرا باید در کشوری میزبانی بشه و قوانین نقض بشه در صورتی که میتونه کاربر به دیتاسنترهایی مراجعه کنه که اصلا هیچ مشکلی ندراند.

آیا بلک لیست شدن آی پی هاتون براتون مهم نیست؟! آیا میدانید چه اتفاقاتی ممکنه بعد مدتی برای شما بوجود بیاد؟ اگه اجاره ای بود سرورهاتون قابل هضم تر بود این آفر تا اینکه میفرمایید سرورهای خودتون هست.

بنده هم از امریکا سرویس ارائه میکنم. سرورهامم مالکیت سخت افزاریش برعهده خودم هست ولی هیچوقت همچین اشتباه بزرگی نمیکنم.

به تجربه خدمتتون عرض کردم.