نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: سرور اختصاصی جهت ذخیره سازی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن ourweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

پیش فرض پاسخ : سرور اختصاصی جهت ذخیره سازی

نقل قول نوشته اصلی توسط ms96 نمایش پست ها
    یعنی من دیوونه پست هایی میشم که یا نمیخونن استارتر چه چیزی نیاز داره یا اینکه به هر بهانه ای فقط میخوان سود بگیرن.

اگه مورد اول درست باشه پس تیکت مشتری هاتونم به همین دقت مطالعه میکنید؟ واویلا...

اگه مورد دوم درست باشه که بازهم ...

و اما استارتر عزیز

سرور های آمریکا که اصلا بدردتون نمیخورن. بدلیل اینکه حساسیت آمریکا خیلی بالاست مگر اینکه به محض ابیوز تغییر نام بدید یا فایل رو حذف کنید.

سرورهای اروپا میبایست از کشورهایی که قانون کپی رایت رو قبول نکردند سرویس بگیرید. از ecatel هلند یا دیتاسنترهای لوگزامبورگ یا Serverius هلند میتونه جای مطمئن و با کیفیتی باشند . همچنین OVH مربوط به کپی رایت غیر فرانسوی و کانادا هیچ واکنشی نشون نمیده و میتونه جای خوبی برای نگهداری فایل هاتون باشه.
    حرف شما کاملا درست هست اما ما در رک اختصاصی خودمان و همچنین ای پی ها به نام ما می باشد و در مورد ابیوز ها خود ما پیگیر هستیم همچنین از هر نظر مشکلی نداریم با این قضیه در مورد دیتاسنتر های اروپا هم من ecatel رو پیشنهاد میدم
    وب سایت : www.irhosting24.com
    تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    335
    تشکر شده در
    257 پست

پیش فرض پاسخ : سرور اختصاصی جهت ذخیره سازی

نقل قول نوشته اصلی توسط ourweb نمایش پست ها
    حرف شما کاملا درست هست اما ما در رک اختصاصی خودمان و همچنین ای پی ها به نام ما می باشد و در مورد ابیوز ها خود ما پیگیر هستیم همچنین از هر نظر مشکلی نداریم با این قضیه در مورد دیتاسنتر های اروپا هم من ecatel رو پیشنهاد میدم
    دوست من . رک اختصاصی و ای پی به نام و ... چیزهایی هست که مشتری رو فقط یه اطمینان خاطر میده. نظرتون چیه یک سرور به بنده بدید به تضمین کل رکتون رو دیتاسنتر ضبط کنه؟!

اینکه چون ابیوز به ایمیل شما میاد و شما پاسخی ندید یا بپیچونید این قضیه شاید یکی دو ماه مشتری مشکلتون حل بشه ولی در ماه سوم چه اتفاقی میفته؟!

اینجوری مدیریت میکنید سرورهاتون رو که تاپیک های مختلف مسدود شدن پنل و هزاران مشکل دیگه بالا میاد. چرا باید در کشوری میزبانی بشه و قوانین نقض بشه در صورتی که میتونه کاربر به دیتاسنترهایی مراجعه کنه که اصلا هیچ مشکلی ندراند.

آیا بلک لیست شدن آی پی هاتون براتون مهم نیست؟! آیا میدانید چه اتفاقاتی ممکنه بعد مدتی برای شما بوجود بیاد؟ اگه اجاره ای بود سرورهاتون قابل هضم تر بود این آفر تا اینکه میفرمایید سرورهای خودتون هست.

بنده هم از امریکا سرویس ارائه میکنم. سرورهامم مالکیت سخت افزاریش برعهده خودم هست ولی هیچوقت همچین اشتباه بزرگی نمیکنم.

به تجربه خدمتتون عرض کردم.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)