سلام.
بنده همه مواردی که شما گفتید هستم، مشکل شما حل میشه ؟ برای من مهم نیست شما چه فکری در مورد من می کنید چون همیشه آدم های موفق دشمن زیاد دارند و دلیل این دشمنی هم کاملاً مشخص هست!
مدیران آقای وحید و آقای امیر از دوستان من هستند و از طریق شرکت میزبانی هاست ایران و همینطور مستقیماً از طرف بنده مدارکی خدمت ایشان ارائه شده که صحبت های بنده رو تایید می کنه.
شما به عنوان یک کاربر درخواست می کنید که من به شما مدرک ارائه کنم و از اونجایی که درخواست شما ارزش علمی و حرفه ای نداره، بنده این درخواست رو رد می کنم و دلیلی برای ارائه مدرک به شما نمی بینم که این حرف آخر من در این مورد هست.
در حال حاظر شما دارید در تاپیک من موضوع رو منحرف می کنید و بحث هایی رو انجام میدید که هیچ موضوعیتی با این تاپیک و همینطور هیچ ارتباطی با شما نداره و شما به عنوان یک شخص باید بفهمید که من ارزشی برای شما قاعل نبوده و نیستم و دلیل جواب ندادن به درخواست چندین باره شما هم همین خواهد بود.
بنده از روز اول دشمن زیاد داشتم چون اون روزها در مجتمع فنی شیراز فعالیت می کردم و در سن 16 سالگی با مدیریت Departmant IT شیراز که فکر کنم حداقل 7 سال از من بزرگتر بودند، دوست بودم و ایشون بنده رو همکار خطاب می کردند و نه یک دانشجو و ...
همینطور آقایان لحراسبی و سام جهادیان که از بزرگان علم IT ایران هستند و در حال حاظر در کشور های خارجی نام ایران رو با ارائه سرویس های فوق حرفه ای در ضمینه های IT و تراشه های هوشمند پر افتخار نگاه داشتند از دوستان و استادان بنده بودند که من به این موفقیت ها می بالم و از اساتیدی مثل ایشان و همینطور اساتدی خارجی مانند جمیل حیفا (The Truth) و دیگر اشخاصی که نیازی به تایید افرادی مثل شما ندارند، تشکر و قدردانی می کنم که من رو در راه رسیدن به این حدف صمیمانه یاری کردند.
با تشکر.