نوشته اصلی توسط
a.R.a.sh
سلام و خسته نباشید دوستان. بنده ایشون رو از سال 87 میشناسم
بهتر است چند تا چیز رو اعلام کنم که باشد کمی گذشته یادشان بیافتد و این بار بهتر کار کنن. آقای سعید خان یا همان مصیب خان از لحاظ بار علمی انصافا خیلی خوبن و هر سرویس جدیدی می اومد ایشون زود اوکی میکرد
از لحاظ پشتیبانی هم خوبن و همیشه سرویس هایی که میدادن بدون مشکل بود تقریبا
اما
از لحاظ اخلاقی اصلا تایید نمیشن. یعنی خودشون رو عالم دهر میدونن و اگه بخوان مشکلی رو گردن نگیرن حتی شده طرف مقابل رو تحقیر میکنن که تو نمیدونی من میدونم و یا با دلایل حیلی مبتدی جوابشون رو میدادن که مثلا من خریدار اصلا تو باغ نیستم و این حرفی که زده میشه ..... هست.
و یه عادت بدی که دارند بعد از فروش دیگه مسئولیت پذیر نمیشن
البته شاید به گفته خودشان دانشگاه و یا سربازی و یا هر علت دیگه بود.از آخرین بار خریدی که کردم 70هزار تومان هزینه کردم و بعد 3روز سرور بنده و بقیه را قطع کردند .باز به گفته خودشان دیتا سنتر این مشکل رو به وجود آورد و قول دادند که حل میکنن و جبران مافات میکنن که اینطوری نشد.
قصد بنده از گفتن این ها خراب کردن ایشان نبود بلکه انتقاد خیلی رک و واضح بود و برای اثبات ادعا خودم الان یک سرور مجازی سفارش دادم
چون توی ایمیلی که زدن به نوعی با زیرکی خودشان را تبرئه کردند. به دور از همه حرف ها امیدوارم که مثل قبل شروع به کار کنند و ایشالله که موفق بشن.
ظاهرا درگاه پرداختی مشکل داره.چک کنید.ممنون