دوست عزیز من نه از شما اسکرپت خریدم و نه قصد خریدش رو دارم اما با این وضع ( تاپیک های مشتری هاتون توی این انجمن ) مطمئنا تلاشی که دارید برای پشتیبانی می کنید کافی نیست
دوست عزیز من نه از شما اسکرپت خریدم و نه قصد خریدش رو دارم اما با این وضع ( تاپیک های مشتری هاتون توی این انجمن ) مطمئنا تلاشی که دارید برای پشتیبانی می کنید کافی نیست
ViPal-اسکریپت درگاه واسط 33% تخفیف برای 5 نفر اول
اسکریپت VIP
پشتیبانی طریق ایمیل : irprog@gmail.com
ببنید مساله اولی که باید عرض کنم اینه که این طرز صحبت که همه رو مقصر بدونید و از همه طلب داشته باشید ( حتی من که نظری دادم )درست نیست
مساله دوم هم اینکه من شخصا نظرم رو دادم هر چند که بله از این نظر که کل ماجرا رو نمی دونم حق با شماست . از روی ناراحتی و دلخوری یوزرهاتون نه من ، هر کسی همین نتیجه گیری رو می کنه
دوست عزیز، این حرفتون کاملا اشتباست، یعنی یک درصد احتمال نداره بنده همه حرف هام درست باشه ؟! بله که طلب کارم از شما هم، شما دلیلی نداره حرفی بزنید این وسط وقتی فقط تماشاچی هستید تماشاچی بمونید.
اگر میگید اینکار درست نیست، موردی نیست، لطفا کاملا مورد به مورد بگید کجای حرف های بنده اشتباست، شماره بزنید و مورد به مورد بگید. دو حالت هست، یا من همه رو مقصر می دونم، پس همه حرف هام دروغ هست یا شما دارید حرف بی مورد می زنید و اتفاقا در این مورد همه رو طلب کار دونستن درست هست !
در صورتی که جوابی ندارید ممنون میشم در موضوعی که ربطی به شما ندارد دخالت نکنید.
ضمنا بنده در این تایپک دیگر مشارکت نمیکنم.
اسکریپت VIP
من هم دلیلی نمی بینم جواب شما رو بدم اما چون سوال کردین به عنوان آخرین ریپلای جواب می دم
مساله اول اینکه من نگفتم حق با شما نیست یا حق با شماست . گفتم با توجه به تاپیک های اعتراضی زیادی که مشتری هاتون زدن می شه اینجوری نتیجه گرفت
دومین مساله هم اینکه در چه تاپیکی چه حرفی بزنم رو مطمئنا می تونم خودم تشخیص بدم ، به نظرم شما مشتری هاتون رو راهنمایی کنید خیلی راضی کننده تر می تونه باشه تا من رو راهنمایی کنید
سومین مساله کلا من به اسکریپت هایی که توسط شخص ( نه شرکت ) ایجاد می شه همیشه همین مشکلات رو دیدم شما هم مستثنی نیستید نیازی به اینکه من مورد به مورد دلیل بیارم نیست . تاپیک یوزهاتون به اندازه زیاد مورد داره می تونید مطالعه کنید
و نکته آخر هم روی صحبتم با استارتر تاپیک هستش . دوست عزیز برای فروش فایل اسکریپت بسیار مناسبی وجود داره که می تونید به راحتی یا امکانات بسیار بالا و به رایگان فایلهاتون رو برای دانلود بذارید و مثل آپلودسنتر یوزر پرمیوم بفروشید و این مشکلاتی که الان دارید رو نداشته باشید . اگه نیاز داشتید بفرمایید تو پیغام خصوصی که راهنماییتون کنم
ویرایش توسط Jolge : July 14th, 2015 در ساعت 06:01
....
ویرایش توسط hphp : July 14th, 2015 در ساعت 19:21 دلیل: حل مشکل
650 هزار پول دادیم به شما
در آخر مارو متهم کردید که اسکریپت رو فرد دومی فروختیم و مارو کلا از آپدیت ، پشتیبانی و کلیه چیز هایی که کلا انجامش هم نمیدید محروم کردید
و ما موندیم و یه اسکریپت بسیار بی مصرف
فقط یه تذکر میکدم خدمتتون چون سر همین قضیه دو روز نشستم باهاتون حرف زدن ولی شما فقط یه سری حرف های چرت و پرت تحویل من دادید دیگه اعصاب بنده توانایی کشش اینارو نداره
از همین جا اعلام میکنم در صورتی که اسکریپتتون به صورت کاملا" متن باز + فیلم آموزش نصب منتشر شد از ما ناراحت نشید
فقط برید و شکایت کنید در دادگاه جوابتون رو خواهیم داد
موفق باشید
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
درست هست که مشتری های زیاد هست، ولی شما رو فراموش نمیکنم
شما 210 تومان پول داید جناب راستگو ! موقعی خرید کردید که اسکریپت ورژن 2 منتشر شده بود !
شما به علت پخش کردن سورس اسکریپت اپدیت و پشتیبانی رو از دست دادید، حال فروختید یا دادید به کسی کانفیگ کنه اسکریپت رو و سورس رو برداشته به من ربطی نداره، من مقصر، شما رو میدونم که حق این کار رو نداشتید.
میخواهید هرکاری کنید مهم نیست، کسی که طلب کار هست از شما بنده هستم نه شما.
متاسفانه بعضی ها فرهنگ استفاده از اسکریپت متن باز رو ندارند
شما ازاد هستید و کسی هم شکایت نمیکنه از شما، راحت باشید. بنده جای دیگری خسارت خودم رو از شما میگیرم
موفق باشید.
ویرایش توسط cooper47 : July 14th, 2015 در ساعت 14:39
اسکریپت VIP
عجب
مارو به اون دنیا حواله ندید جناب راستگو !
جالبه از کجای متن ها بنده شما فهمیدید که بنده اسکریپت 210 تومنی رو خرید کردم یا اسکریپت 650 تومنی رو ؟
شما به احتمال خیلی زیاد دچار مشکلات بسیار روانی هستید پیشنهاد میکنم هرچه سریعتر خودتون رو به روانشناس معرفی کنید باشد که رستگار شوید
اسکریپت 650 هزار تومنی شما هم طی روز های اخیر منتشر خواهد شد امیدواریم در اون دنیا که مارو بهش حواله دادید و مثلا خودتون رو میخواید انسانی با خدا به معرض دید عموم مردم بگذارید یقه مارو گرفته و مارو از پل سراط به زیر بکشید
ما حقمون رو اینجا میگیرم شما هر جا عشق میکنید حقتون رو بگیرید
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
ویرایش توسط cooper47 : July 14th, 2015 در ساعت 15:01
اسکریپت VIP
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)