نقل قول نوشته اصلی توسط billing.ground نمایش پست ها
دوست عزیز
شما میگید XLHost تحریمتون کرده.پس چرا بنده این اتفاق برام نمی افته.
فرمودیدPaypal شما لیمیت شده : (شما هنوز اینقدر کم اطلاع هستید که نمیدونید لیمیت شدن به این مسائل ربطی نداره.چرا پی پل بنده لیمیت نمیشه.)
راجب تحریم بنده با سعید خرازی تلفنی صحبت کردم.ایشون راجب مسائل تحریم وکیلشون تمامی کارهای لازم رو انجام دادن.حتی قرار برای بنده سرور رو خودشون از شرکت DELL خریداری کنند.اگه از تحریم ترسی بود 100% مثل کارهایی که درخواست کردیم و انجام نشدو این موضوعات مسائل هم انجام نمیدادند.
من XL Host دو زار هم براش ارزش قائل نمی شوم !
بنده پول را واریز کردم به شرکت پرشین هویز که ایشون زحمت بکشه برای بنده سرور را خریداری بکند بعد از پرداخت XL Host می گویید این چه نوع پی پالی هست !!!!!!!! شما نمی توانید سرویس بگیرید

واقعا خنده اور هست ! شرکت پرشین هویز با پی پال خودش کلیه سرویس ها ، پنل دامنه و ... شارژ می کند چگونه این پی پال قبول نیست ! پشتیبانی این شرکت 3 روزه یکبار است ! تا اونجایی که من خودم اونجا ثبت نام کردم و درخواست کردم روز های دوشنبه و چهارشنبه فقط جواب می دهند

کاری به این چیزها ندارم ! سرعت گیگا از XL Host خیلی خیلی بیشتر هست این رو من تست کردم و هیچ وقت Xl Host نمی تواند با Giga سر قیمت ، کیفیت ، سرعت رقابت کنه !

در ضمن یادتون نره لیمت شدن پی پال من بدلیل این بود که 100% شرکت XL HOST برگشت پول را با نام تحریم ایرانیان کرده که شرکت PayPal فورا منو لیمیت کرد و گفت شناسنامه بده و ...

منم 45 دلار داشتم توی حساب همان جا موند که می گذارم به حساب XL Host ...

در مورد تحریم هم بگوییم فقط با کمی پیگیری می توانید همه سرویس های ایران را از اون شرکت تحریم کنید که جزئیاتش را من خبر ندارم ....

فقط گیگا آلمان ! پهنای باند نامحدود سرعت بالا کیفیت برتر پشتیبانی خوب ضد تحریم