-
July 7th, 2015, 16:08
پاسخ : نیازمند مترجم

نوشته اصلی توسط
besthosti.com
کیفیت کار براتون مهم نباشه میشه با 100 تومن هم متن ترجمه کرد. خدا گوگل ترنسلیت رو از ما نگیره.
دوست عزیز متن بدین صورت هست :
A lot of fantastic websites (and products, services, ideas, etc.) are in something of a pickle: The keywords they would normally think to target get next to no search volume. It can make SEO seem like a lost cause. In today's Whiteboard Friday, Rand explains why that's not the case, and talks about the one extra step that'll help those organizations create the demand they want
این نهایتش 2 دقیقه زمان میبره اون وقت من بیام 3000 ت بدم ؟ منطقیه ؟
ویرایش توسط وب مستر : July 7th, 2015 در ساعت 16:13
-
-
July 7th, 2015 16:08
# ADS
-
July 7th, 2015, 16:31
عضو جدید
دوست عزیز باز کننده تاپیک
درود
من فکر می کنم شما قدم به دنیای جدیدی برای خودتون گذاشتید که اطلاعاتی از شرایط اون ندارید.
در پست هاتون نوشته بودید که دیجی کالا برای پست اختصاصی فلان مبلغ میده باید خدمتتون عرض کنم که دیجی کالا سال هاست دیگه به صورت پستی یا کلمه ای کار نمیکنه.
بنده الان با بیش از 5 سایت کع معروف هاشو بگم: سیمرغ، علمنا، آی اپل سنتر و اپگت همکاری داریم و هر کلمه 10 تا 14 بر اساس نوع چیزی که از من میخوان میگیرم.
این قیمت این کار هست و البته سطح مترجم و کیفیت کار بسیار دخیله اما شما توجه کنید هزینه تایپ یک صفحه آ4 نهایت 250 کلمه ای 500 تومان است چه طوری هزینه ترجمه + تایپ آن کمتر از 1000 تومان می شود؟
البته برای اینکه لبخند را به لبان بنده آوردید از شما سپاسگزارم!
-
تعداد تشکر ها از Ali Reza به دلیل پست مفید
-
July 7th, 2015, 16:57

نوشته اصلی توسط
Ali Reza
دوست عزیز باز کننده تاپیک
درود
من فکر می کنم شما قدم به دنیای جدیدی برای خودتون گذاشتید که اطلاعاتی از شرایط اون ندارید.
در پست هاتون نوشته بودید که دیجی کالا برای پست اختصاصی فلان مبلغ میده باید خدمتتون عرض کنم که دیجی کالا سال هاست دیگه به صورت پستی یا کلمه ای کار نمیکنه.
بنده الان با بیش از 5 سایت کع معروف هاشو بگم: سیمرغ، علمنا، آی اپل سنتر و اپگت همکاری داریم و هر کلمه 10 تا 14 بر اساس نوع چیزی که از من میخوان میگیرم.
این قیمت این کار هست و البته سطح مترجم و کیفیت کار بسیار دخیله اما شما توجه کنید هزینه تایپ یک صفحه آ4 نهایت 250 کلمه ای 500 تومان است چه طوری هزینه ترجمه + تایپ آن کمتر از 1000 تومان می شود؟
البته برای اینکه لبخند را به لبان بنده آوردید از شما سپاسگزارم!
100 درصد متن شما صحیحه و شما جزء بهترین مترجمان ایران هستید
امر دیگری ندارید ؟
البته فکر نکنم تا به حال حتی دفتر دیجی کالا را از نزدیک دیده باشید چه برسد به این که با ایشان کار کنید .
شما بهتر هست که که هر کلمه ای 10-14 کار کنید تا در این تاپیک بنویسید چون الان من 6000 ت به علت 400 کلمه ای که نوشتی بهت بدهکارم نه ؟!
در صورتی که پستی بیش از این اسپم وار و خارج از موضوع ارسال بشه به جد پیگیری خوهم کرد .
من نیازی به بحث با شما نمیبینم اگر مایل به کار با بنده نیستید با همون سایت ها کار کنید !
پ.ن : جالبه این جا چندی از کاربران از 7 صبح تا 2 شب آنلاین هستند و خودشون رو مسئول تیم تولید محتوای سایت های زیر 50 می دونند ! 
- - - Updated - - -
طبق قوانین ارسال پست های انتقادی و یا تائید در تاپیک های فروش ممنوع هست و حذف خواهد شد.
-
-
July 7th, 2015, 17:17
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
وب مستر

امر دیگری ندارید ؟
البته فکر نکنم تا به حال حتی دفتر دیجی کالا را از نزدیک دیده باشید چه برسد به این که با ایشان کار کنید .
شما بهتر هست که که هر کلمه ای 10-14 کار کنید تا در این تاپیک بنویسید چون الان من 6000 ت به علت 400 کلمه ای که نوشتی بهت بدهکارم نه ؟!
در صورتی که پستی بیش از این اسپم وار و خارج از موضوع ارسال بشه به جد پیگیری خوهم کرد .
من نیازی به بحث با شما نمیبینم اگر مایل به کار با بنده نیستید با همون سایت ها کار کنید !
پ.ن : جالبه این جا چندی از کاربران از 7 صبح تا 2 شب آنلاین هستند و خودشون رو مسئول تیم تولید محتوای سایت های زیر 50 می دونند !
- - - Updated - - -
طبق قوانین ارسال پست های انتقادی و یا تائید در تاپیک های فروش ممنوع هست و حذف خواهد شد.
بنده توهین نکردم که اینگونه جمله بندی می کنید
اگرچه نوشته های شما نشان دهنده محیط پرورشی شماست!
به هر حال اینجا تاپیک فروش نیست و مشخصه که با معانی واژگان فارسی هم آشنایی ندارید.
-
تعداد تشکر ها از Ali Reza به دلیل پست مفید
-
July 7th, 2015, 17:29
ویرایش توسط وب مستر : July 7th, 2015 در ساعت 17:30
دلیل: :)
-
-
July 17th, 2015, 12:18
از مدیران سایت میخوام تایپیک هایی که به مخاطباشون توهین میکنن حذف کنید. شاید بعضیا دوس دارن ناراحتیهاشونو بیارن سر مردم در این تایپیک ها خالی کنند. وقتی متن رو می خوندم تعجب کردم چرا به وب مستر بابت توهینهاش تذکری داده نشده.
-
-
July 17th, 2015, 12:41

نوشته اصلی توسط
sahelazad
از مدیران سایت میخوام تایپیک هایی که به مخاطباشون توهین میکنن حذف کنید. شاید بعضیا دوس دارن ناراحتیهاشونو بیارن سر مردم در این تایپیک ها خالی کنند. وقتی متن رو می خوندم تعجب کردم چرا به وب مستر بابت توهینهاش تذکری داده نشده.
تا جایی که من دیدم تذکری بابت رفتار افراد داده نشده
نهایتا تاپیک قفل یا حذف می شود.
-
-
July 17th, 2015, 13:01
عضو جدید
الان صفحه ای 5000 قیمتشه
این قیمتی که تو میگی ماله عهد بوقهه
کلمه ای هم همون 10 تومن که دوست عزیزمون گفت
توام بشین تا مترجم بیاد
ای خندیدما
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
وب مستر

امر دیگری ندارید ؟
- - - Updated - - -
داداشی که تاپیک زدی از الت دیجی کالا نرو بالا میوفتی دست پات میشکنه از خودت مایه بزار
-