الان میشه یه سوالی بکنم؟
این سروری که شما دارید روش vds میدین چند گیگ رم داشته؟سی پی یوش چند هسته ایه؟ چندتا vds ساختید روش؟
الان میشه یه سوالی بکنم؟
این سروری که شما دارید روش vds میدین چند گیگ رم داشته؟سی پی یوش چند هسته ایه؟ چندتا vds ساختید روش؟
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
عزیز شما کیفیت و سرعت مگه نمی خوایین ؟
من اینها رو تضمین می کنم به کسی مربو نمی شه رو سرور چند VDs میزبانی می شود .
با احترام
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
سلام . تماس بگیرید 09139179335 .
با تشکر
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
درود بر شما
شما از آواتارتون مشخصه که سنی ازتون گذشته !
بعیده که شما با این سن و سال جواب بنده را بعنوان یک مشتری اینجوری بدید!
دوست عزیز همه مثل شما اطلاعات کافی ندارند و بنده هم خواستم قبل از خرید یک سوال کنم و بعد خریدم را انجام بدم. در هر صورت می بخشید! مثل اینکه سوال بنده به مسائل خصوصی شما مربوط میشد. می بخشید که پرسیدم!
با احترام
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
سلام .
قبول دارید hyper v اختصاصی می دد ؟
سی پی یو برای شما اختصاصی هست . مطمئن باشید روی سرور تعداد بسیار کمی VDs ایجاد می شه و نگران کیفیت نباشید که تضمینی هست !
به هر حال اگر خواستید در خدمتیم ...
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
سلام . در پست های قبلی رم گفته شده است .
ماهیانه این سرویس میشه ماهی 11000 تومان .
اگر تو سه روز اول ماه مبارک خرید کنید میشه 10 هزار تومان ماهیانه .
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
بله درسته . ولی به هر حال اختصاصی هست !
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)