-
July 5th, 2015, 16:43
عضو جدید
پاسخ : سوال در مورد قالب دایان موزیک

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
ممنون دوست عزیز ولی این دمو را تو سینگل ببینید
http://demo.famo.ir/186/%D8%AF%D8%A7...1%D9%81%D9%87/
کلا فرق داره
-
-
July 5th, 2015 16:43
# ADS
-
July 5th, 2015, 16:44

نوشته اصلی توسط
nima73
سینگل های قالب رو نمیتونید ببینید ... .
چون قالب ها به صورت پیش نمایش با پلاگین فعال شدن و پلاگینشون تا جایی که من میدونم قابلیت نمایش سینگل رو نداره ...
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
July 5th, 2015, 16:48
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mr.pouria
سینگل های قالب رو نمیتونید ببینید ... .
چون قالب ها به صورت پیش نمایش با پلاگین فعال شدن و پلاگینشون تا جایی که من میدونم قابلیت نمایش سینگل رو نداره ...
ممنون از راهنمایی و وقت
بهشون گفتم همین را بخره ولی یک نکته جالب بگم و اون اینکه دامنه مذهبی را تایید نکردن گویا !
کلا آخوند جماعت با خودشان هم معلوم نیست چند چند هستند
-
-
July 5th, 2015, 16:50

نوشته اصلی توسط
nima73
ممنون از راهنمایی و وقت
بهشون گفتم همین را بخره ولی یک نکته جالب بگم و اون اینکه دامنه مذهبی را تایید نکردن گویا !
کلا آخوند جماعت با خودشان هم معلوم نیست چند چند هستند

دامنه های مذهبی باید براشون مدارک ارسال بشن چیز عادی هست ...
توی دامنه اسم ایران هم برده بشه باید مدارک بدین و تعهد نامه !!
-
-
July 5th, 2015, 16:56
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
دامنه های مذهبی باید براشون مدارک ارسال بشن چیز عادی هست ...
توی دامنه اسم ایران هم برده بشه باید مدارک بدین و تعهد نامه !!
مدارک را داده گویا قبلا ولی گفتن باید بری اینجا درخواست بدی
http://login.saramad.ir/Pages/domain.aspx
دامنه هم اسم ایران نداره و فارسیش را به من گفت که مکتب الرسول هست و اسم هیات هست گویا
-
-
July 5th, 2015, 16:58

نوشته اصلی توسط
nima73
درود
دوستان دوست بنده میخواد این قالب سایت دایان موزیک را از طراح اون خریداری کنه ولی دقیقا نمیدانه از کجا باید قالب را بخره و دقیقا ده سایت مشغول فروش اون هستند و از طرفی قالب اصلی را اصلا نمیتونه تشخیص بده ، ایشان تاپیک را میبینه
لطفا اگر کسی دقیقا میدانه قالب اصلی کدام هست راهنمایی کنند تا ایشان بتونه درست انتخاب کنه
الان تو آدررس زیر سه تا قالب هست که ظاهر همگی یکی هست و دقیقا معلوم نیست تفاوت اونها چی هست
http://marketwp.ir/?utf8=%E2%9C%93&s...B2%DB%8C%DA%A9
ظاهرا ورژن دو ارزان تر هست و هیچ تفاوتی هم در امکانات و دمو دیده نمیشه
تو همین لینکی که دادید همه چی مشخص هست! هر سه قالب توسط یوزر famo برای خرید گذاشته شده و تفاوتشون جزئی هست.
تو سایت های خارجی وقتی یه طراح قالب خودشو آپدیت میکنه و ویژگی های جدید بهش اضافه میکنه آپدیت رو در اختیار مشتری های قدیمی قالب هم قرار میده ! ولی ظاهرا ایشون نسخه جدید رو جدا میفروشه تا کسایی که قبلا خرید کردن برای آپدیت مجبور بشن دوباره هزینه کنند.
-
-
July 5th, 2015, 17:01
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
تو همین لینکی که دادید همه چی مشخص هست! هر سه قالب توسط یوزر famo برای خرید گذاشته شده و تفاوتشون جزئی هست.
تو سایت های خارجی وقتی یه طراح قالب خودشو آپدیت میکنه و ویژگی های جدید بهش اضافه میکنه آپدیت رو در اختیار مشتری های قدیمی قالب هم قرار میده ! ولی ظاهرا ایشون نسخه جدید رو جدا میفروشه تا کسایی که قبلا خرید کردن برای آپدیت مجبور بشن دوباره هزینه کنند.
درست هست ولی مشکل اونجا بود که اولا ایشان تو هر سایت یک قیمت زده بود و دمو هم فرق داشت و از طرفی طبق راهنمایی دوستان از سایت اصلی خودشان خریداری قرار شد انجام بگیره
الان همینی که اینجا 61 هزار زده تو سایت خودش 30 هزار بود
ویرایش توسط nima73 : July 5th, 2015 در ساعت 17:07
-
-
July 5th, 2015, 17:02

نوشته اصلی توسط
nima73
ترجیح میدم در این باره بحثی نکنم ....

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
عزیز شما میگید در قالب آپدیت !!!
گرافیک های هر قالب زمین تا اسمون فرق داره حالا اسمشون شبیه همه یعنی باید قالبارو رایگان میکرد ؟
-
-
July 5th, 2015, 17:16

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
عزیز شما میگید در قالب آپدیت !!!
گرافیک های هر قالب زمین تا اسمون فرق داره حالا اسمشون شبیه همه یعنی باید قالبارو رایگان میکرد ؟

من اصلا قالب هارو ندیدم ! حرف خودشون سند هست ! وقتی که نوشتن نسخه جدید و ... یعنی همون قالب رو بروزرسانی کردند! من اصلا از کلمه رایگان استفاده نکردم نمیدونم چرا بحث رو منحرف میکنید ! گفتم باید آپدیت رو به همون قالب اول اضافه میکرد ! تا هم کسایی که میخوان بخرن گیج نشن و هم اینکه کسایی که قبلا قالب قبلی رو خریدند بتونن از بروزرسانی قالب استفاده کنند و مجبور نباشند دوباره پول پرداخت کنن ! حرفی که دارم میزنم روال کار حرفه ای تمام کسایی هست که قالب طراحی میکنند !
ایشون اگر گرافیک قالب رو کلا تغییر داده خوب چرا اسم قالب رو عوض نکرده ...
-
تعداد تشکر ها از lvlehrad به دلیل پست مفید
-
July 5th, 2015, 17:37
من یکی از ورژن های قالب دایان موزیک رو دارم خواستی نصف قیمت بهت میدم
-