بزرگوار دقیقا به خاطر همین دامنه در جریان یک مورد شکایت بودم که شرکت ثبت کننده ایرانی نسبت به تمدید اقدام نکرده بود و هیوجدامینز دامنه رو ثبت کرده و به قیمت ۱۲۰۰ دلار برای فروش قرار داده بود.
دادگاه شرکت ثبت کننده رو ملزم به پرداخت خسارت کرد. خسارت تعیین شده توسط کانون کارشناسان رسمی دادگستری بیش از این ۱۲۰۰ دلار بود و ثبت کننده ترجیح داد دامنه رو بخره و مجددا در اختیار کاربر قرار بده!
ارتکاب به جرم فقط چاقوکشی و ... نیست. کوتاهی در انجام مسئولیت و خیانت در امانت هم جرم محسوب میشه. در بعضی موارد حتی همین خیانت در امانت جنبه عمومی هم پیدا میکنه!
بهانه تحریم و ... هم قابل قبول نیست. وکیل میتونه به سادگی قاضی رو قانع بکنه چون شرکتهای زیادی در رابطه با همین مشکل اطلاعیه انتقال از ریسلرکلاب رو زدن و این شرکت هم وظیفه داشته که از دامنه مشتری محافظت کنه.
ارادتمند.
ارزانترین مرکزفروش ssl و اولین مرکزدارای ssl ev درایران
WebSite : Shiraz.technology : com=9$, net=10$ , co=15$ , xyz=2$
یعنی پلیس فتا از شما مشاوره میگیره؟ میدونید بیان این خودش جرم محسوب میشه؟
- - - Updated - - -
چون بخاطر تحریم این مشکل پیش اومده پس هیچگونه شکایتی وارد نیست. و کاملا منطقی هستش که مسئله تحریم یک مورد خودخواسته نیست پس جرم عملی که مسببش مباحث جهانی و سیاسی هست گریبانگیر شرکت داخلی رو نمیگیره
ضمنا یک سوال شما نمیخواد به دادگاه به ما اثبات کنید که مالک دامنه ایکس شما بوده ائید بعد برید غرامت بگیرید
همینطوری دوستان تخیلات خودشون رو بیان نکنن همینطوری هرتی پرتی نیست که جز اینکه شرکت مربوطه از طریق ایمیل اس ام اس یا درگاه خودش بهتون اطلاعات و نا خواسته توضیحاتی بده که بعدا بشه مدرک علیه خودش وگرنه اگر اینطوره من فردا برم دادگاه بگم صاحب سایت همون 5ساله 60 هزار آی پی من بودم و اینم فروشگاههم که ترافیک اون سایت رو اینجا نقد میکردم منطقیه؟؟؟!!!
سو تفاهوم نشه نگفتم کارشناس فنی اونا هستیم عزیز حدود ۱۵۰۰۰ رکورد دامین تو پنل دامین ما هست چندین مورد خ بزرگ بوده که حل آن با ما بوده ما صادر کنند حکم اونا نیستیم فقط در مورد بعضی از مسائل پیش اومده طبق استعلامات مشکل برطرف کردیم در صورتی که نیاز دارید بیشتر هم بدونید میتونید تماس بگیرید
- - - Updated - - -
البته اگه whois گرفته بودند میفهمیدن با اینکه دامین به نام خودشون یا ایمیل خودشون بوده ولی آدس تلفن خارجی بوده ومیتونستد راحت تر پیگیر بشند
- - - Updated - - -
تمام مشکلات این فقط به خاطر اینه که یا حساب اصلی مشکل مالی داشته فهمیدن بلاک کردن یا اینکهreselelrclub سایت های فارسی رو دید روی روی سیستمش بسته سایت ها رو ایشاالله که بتونند مشکلات احتمالی حل کنند چون در غیر اینصورت به هیچ عنوان دامین ها باز نمیشه
ویرایش توسط iwpanel : July 6th, 2015 در ساعت 04:26
دوست من
رجیسترال بلاگفا بلاگ اسکاری میهن بلاگ آپارات و ..... هزاران سایت خوب ایران همه رجیسترال های سخت گیر و خفن هستند اینجور که میفرمائید باید همه بلاگ بشند؟
یک چیز ممکنه اونم اینه: طرف با ای پی ایران بره تو پنلش لوگین کنه و.. ربطی به محتوا نداره و اونا بیکار نیستند 24 ساعت دامنه ها رو دونه دونه چک کنند. parsian-bank.com و نمونه های کام دیگه دیگه تابلو تر از پارس آنلاین دات کام هست؟؟؟؟؟؟ لطفا بر اساس منطق و مدارک واقعی صحبت بفرمائید عین نمونه هائی که اوردم وگرنه از goodaddy &name.com & onlinenic و نمونه های زیاد دیگه که واقعا سخت گیر هستند وجود داره؟ چرا اینهمهدامنه خوب روی اینها اکتیو هستند و 100 درصد فارسی هم هستند؟(مشکل همون لوگین با ای پی ایران میتونه باشه) از پی پال سخت گیر تر داریم ولی با آی پی ایران و ادرس ایران مشکل داره نه ایرانی.
هیچکس زبان فارسی رو تحریم نکرده.
میشه بفرمائید سایت شما چیه؟ و بر طبق کدوم مدرک شما 15هزار دامنه ثبت کردین؟و رجیسترال شما کدومه؟ که باید رسلو باشه رسلر ای دی رو بفرمائید چک شود؟! البته مهم نیست اما اگر پلیس فتا از کسی استعلام میگیره همکار شما نیست اونا از هر سایت کاربر محوری استعلام میگیرند و سیستم های وبلاگدهی که گل سر سبدشونه و نمیشه گفت من به پلیس فتا اجعاف دارم و میدونم اله هست و وله باور کن اکثر کارمندان فتا موارد زیرساختی رو نمیدونن و نیازی نیست بدونن و سختگیرانه هست توقع باشه بدونن و اونا کارهای استعلام و.. انجام میدن برای تکمیل پرونده نه قانونگذاری و... حالا اگر کسی دامنشو از دست داده اگر نتونه اثبات بکنه خریده پس هیچی به هیچی هست.حدود ۱۵۰۰۰ رکورد دامین تو پنل دامین ما هست
- - - Updated - - -
پن: بنده قصد مچگیری و.. ندارم اما خواهش میکنم اطلاعات غلط به ملت ندین فردا بر همین اساس باز اشتباه کنن و وقت دادگاه ها رو برای اموری چون این هدر بره حداقل بزارید طرف با دست پر بره شکایت کنه و اگر چیزی تو چنتش نیست وقت خودش و بیت المال رو صرف امور بی فایده نکنه و امیوار به هیچ نشه
دوستان میشه دامنه ها رو برگردوند و شک ندارم عیب از بیلینگ و یا پرداخت با سورس مورد دار داشتن اینا چطور اینهمه سال خبری نبود یکدفعه فهمیدن؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)