نقل قول نوشته اصلی توسط billing.ground نمایش پست ها
دوست عزیز اگه شما 1 سرور از گیگا دارید بنده از دیتاسنتر های آمریکا و اروپا نزدیک به 40 تا سرور دارم.

یه بار گفتم باز هم میگم

بترتیب من با دیتا سنتر های زیر کار کردم

1.VersaWeb
2.iWeb
3.XLHost

جدیدا دارم کارم رو با LeaseWeb و iWeb آغاز میکنم.

وای تا حالا ندیدم و نشده که ایمیل بزنن بکن فلان ساعت به مدت فلان ساعت دان تایم داریم.

مگه ایرانه که اعلام میکنن بدلیل کمبود بارندگی سال جاری روزانه 1 ساعت قطعی برق داریم.

مگه ایرانه که سالی 1000 بار فیبر نوری پاره بشه.

چرا این دیتا سنتر ها مثل گیگا نیستند.

تجدید نظر کن.
دوست عزیز ، سرویس امریکا به هیچ وجهی بدرد نمی خوره !
بنده یک مبلغی را واریز کردم به حساب XL HOST برای خرید VPS Windows برای همین اقای __Omid__ که توی انجمن خدمتشون هستید ! پول بنده رو گرفت و گفت ایرانی هستید و تحریم کرد جالبه بدونید 2 ساعت بعدش پی پال من هم بسته و لیمیت شد !

ببینید دیتاسنتر آمریکا هر جا می خواهد باشه ! اگر سایت ایرانی یا سرور ایرانی پشتیبانی کنه باید ببنده اگر نبنده راحت می توانید به Officer اون منطقه ایمیل و شکایت کنید که فورا می ایند دیتاسنتر جرامه شدید می کنند ! من تا الان این کار نکردم اما همکاران من کردند !

سرورهای گیگا همان طور که فهمیدید از همه دیتاسنتر ها برای ایران بهتر است ! فرضا اگر قعطی کوتاهی هم داشته باشه که اصلا این طور نیست در عوض پهنای باند نامحدود داره که توی امریکا پیدا نمی شه ! گیگا هاستینگ هم ارزون می ده هم پهنای باند نامحدودو بدون تحریم !

گیگا گیگا گیگا گیگا گیگا