نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

موضوع: مشکل با Ovh

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    168
    تشکر تشکر شده 
    680
    تشکر شده در
    501 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل با Ovh

بهترین کار این است که بهشون زنگ بزنید همون لحظه مشکل رو حل میکنند ولی اگه تیکت بدید 3 تا 5روز طول میکشه جواب بگیرید
    atilnic.comبه زودی
    Email : atilnic1[at]gmail.com Tell : 045-3232-5473 0936-915-2949

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    18
    تشکر شده در
    14 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط omidppm نمایش پست ها
    بهترین کار این است که بهشون زنگ بزنید همون لحظه مشکل رو حل میکنند ولی اگه تیکت بدید 3 تا 5روز طول میکشه جواب بگیرید
    سلام تشکر از پپاسخ -

متاسفانه در گفتگو به انگلیسی زیاد مهارت ندارم - قعلا منظرم ببینم جواب میدن ایا - یا خیر
    قیمت ها لحظه ای می باشد لطفا pm بدین تشکر

عضو انجمن starting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    612
    تشکر تشکر شده 
    372
    تشکر شده در
    245 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nikitapay نمایش پست ها
    سلام تشکر از پپاسخ -

متاسفانه در گفتگو به انگلیسی زیاد مهارت ندارم - قعلا منظرم ببینم جواب میدن ایا - یا خیر
    سلام نمیدونم کدوم شهر هستین
    اما اگر در شهرتون مترجم هست برید و پیشش و بخواید براتون زنگ بزنه
    یا اینکه از شرکتهای ایرانی که در او وی اچ فعالیت دارند ازشون بخواید حالا بصورت رایگان و یا پولی از بخش تیکت و اکانتینگشون براتون درخواست بدن(بعید میدون کسی این کار رو بکنه چون حق هم دارند)
    پس یکی رو پیدا کنید که مسلط به زبانه براتون زنگ بزنه پیشنهاد من ایرانیهای خارج کشور که در همین انجمن هم هستند و فعالییت میکنن بخصوص اونائیکه در حال زمینه کولو امریکا کانادا فعالییت دارند
    بهرحال تو اینتاپیک معجزه نمیشه آستینها رو بالا بزنید و با این روش مشکل رو حل کنید
    تاپیک بزنید با این عنوان"به یک نفر مقیم خارج کشور برای انجام یک تماس تلفنی به فلان شرکت نیاز دارم با پرداخت هزینه"

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    18
    تشکر شده در
    14 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط starting نمایش پست ها
    سلام نمیدونم کدوم شهر هستین
    اما اگر در شهرتون مترجم هست برید و پیشش و بخواید براتون زنگ بزنه
    یا اینکه از شرکتهای ایرانی که در او وی اچ فعالیت دارند ازشون بخواید حالا بصورت رایگان و یا پولی از بخش تیکت و اکانتینگشون براتون درخواست بدن(بعید میدون کسی این کار رو بکنه چون حق هم دارند)
    پس یکی رو پیدا کنید که مسلط به زبانه براتون زنگ بزنه پیشنهاد من ایرانیهای خارج کشور که در همین انجمن هم هستند و فعالییت میکنن بخصوص اونائیکه در حال زمینه کولو امریکا کانادا فعالییت دارند
    بهرحال تو اینتاپیک معجزه نمیشه آستینها رو بالا بزنید و با این روش مشکل رو حل کنید
    تاپیک بزنید با این عنوان"به یک نفر مقیم خارج کشور برای انجام یک تماس تلفنی به فلان شرکت نیاز دارم با پرداخت هزینه"
    من این تاپیک رو به این دلیل ایجاد کردم که ببینم دوستان چنین مشکلی رو داشتند تا به حال یا خیر - من هم میدونم اینجا اتفاق خاصی نمی افته

تشکر از جواب همه ی دوستان

5. تعداد تشکر ها از nikitapay به دلیل پست مفید

عضو انجمن starting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    612
    تشکر تشکر شده 
    372
    تشکر شده در
    245 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nikitapay نمایش پست ها
    من این تاپیک رو به این دلیل ایجاد کردم که ببینم دوستان چنین مشکلی رو داشتند تا به حال یا خیر - من هم میدونم اینجا اتفاق خاصی نمی افته

تشکر از جواب همه ی دوستان
    دوست من بنده هم جسارت نکردم فقط میخواستم کارتون جلو بیوفته وگرنه کار بسیار پسندیده ای کردین و پسندیده تر از اون اینکه ان شا الله مشکلتون که حل شد بیاید و در تاپیک راه حل صحیح رو بیان کنید که بشه تجربه برای دوستان دیگر که احیانا به مشکل شما ممکنه مواجهه بشند
    و برای شما ارزو دارم هرچه سریعتر مشکلتون حل بشه که از این بحران و استرس رهایی یابید وگرنه کیه ندونه تو این شرایط چه فشاری بر شما هست و بعضا ادم فکرش درست کار نمیکنه.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)