والا اگر منظورتون حرفای من باشه که فکر کنم اگر چند لحظه وقتتو صرف خوندن میکردی به جای نوشتن بهتر بود !
بعضی ها میگند که هر موقع بخواد خاموش میکنه . در صورتی که 2-3 روز قبل از اینکه سرور منو به مکان جدید منتقل کنند اطلاع دادند و حتی ساعت پایین اومدن سرور رو هم اطلاع دادند . فکر نکنم ربطی به برق ایران و پاره شدن فیبر نوری توی ایران داشته باشه !
خب شما با این دیتاسنتر ها کار کردی. خوب کاری کردی . خوب بودند . خب به سلامت ! . دلیلی نمیبینم با دیتاسنتری که باهاش کار نکردید اینجوری در موردش حرف بزنید و به صورت غیر مستقیم توهین کنید بهش !!
لطفاً به حرف هائی که میزنید یه خورده دقت کنید !
راستی میشه بپرسم ما چجور میتونیم شرکتی که توی یک کشوری هست که ما سالانه چندین بار کشورشون رو شیطان مینامیم و تظاهرات میکنیم در موردشون و اونها هم از بالا تا پائین میگند که ایران تحریم هست چجوری شکایت کنیم ؟ به کی شکایت کنیم ؟
اگر دادگاه ایران بریم که حتی ممکنه بگیرندمون و بگند که چرا با کشور بیگانه داد و ستد میکنید و از این حرف ها !
من نمیدونم شما چرا هر چیز رو همون لحضه اول در موردش نظر میدید !!!
من که گفتم خودمم با این دیتاسنتر کار میکنم و چندید سرور دارم و مشکل خواصی ندیدم ولی هیچ تضمینی نیست و مهم تر از همه این تاپیک در مورد خوبی ها و بدی های گیگا هاستینگ باید بحث شه . نه اینکه شما با فلان دیتاسنتر کار کردید و خوب است یا نه !!!
موفق باشید