نوشته اصلی توسط novinvps.com سلام شما یک لینک حجیم در اختیار بنده قرار بدید من از لوکیشن دیگرمون رپید سویچ انگلستان براتون تست میکنم سلام . من فعلا نمیتونم پیام خصوصی ارسال کنم . لطفا یه ایمیل بهم بدین تا براتون بفرستم ممنون
نوشته اصلی توسط koreanfa سلام . من فعلا نمیتونم پیام خصوصی ارسال کنم . لطفا یه ایمیل بهم بدین تا براتون بفرستم ممنون سلام در حال حاضر بفرمایید چه مقدار از پورت داره مصرف میشه؟نوع هارد و نوع رید که استفاده شده را نیز بفرمایید
ارائه سرورهای اختصاصی از هلند و کانادا با پنل کامل و مستقیم
نوشته اصلی توسط mrasol سلام در حال حاضر بفرمایید چه مقدار از پورت داره مصرف میشه؟نوع هارد و نوع رید که استفاده شده را نیز بفرمایید در بالاترین ساعات اوج مصرف بیشتر از 10 درصد استفاده نمیشه . اما با این حال کاربران میکن که سرعتشون خیلی پایینه نوع هاردش ساتاست . و پشتیبان سرورم میگه هیچ گونه ریدی برای سرور خریداری نکرده
نوشته اصلی توسط koreanfa نوع هاردش ساتاست . و پشتیبان سرورم میکه هیچ گونه ریدی برای سرور خریداری نکرده مصرف پورت کل سرور به چه میزان هست؟شاید پورت در حال استفاده هست
نوشته اصلی توسط mrasol مصرف پورت کل سرور به چه میزان هست؟شاید پورت در حال استفاده هست قبلا ذکر کردم . تا حالا نشده بیشتر از 12 درصد استفاده شده باشه
نوشته اصلی توسط koreanfa قبلا ذکر کردم . تا حالا نشده بیشتر از 12 درصد استفاده شده باشه بر چه اساس میفرمایید 12%؟
نوشته اصلی توسط mrasol بر چه اساس میفرمایید 12%؟ چون من همیشه و در همه مواقع میرم توی سرور و مانیتورینگ نت وورک همون رو نشون میده . در ضمن وقتی با سرور مجازی از این سرور دانلود میکنم سرعت خیلی پایینه
نوشته اصلی توسط koreanfa سلام . من فعلا نمیتونم پیام خصوصی ارسال کنم . لطفا یه ایمیل بهم بدین تا براتون بفرستم ممنون info [ at ] novinvps.com
سرویس دهنده مطمئن و پایدار با 13 سال سابقه ارتباط از طریق تلگرام کلیک کنید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن