والا دوستان من الان حدود 6 ماهی میشه با این دیتاسنتر دارم کار میکنم . تا حالا قطعی نداشته . حدود 3-2 ماه پیش به من ایمیل زدند که فلان شب به مدت 3 ساعت سرور شما خاموش میشه و به مرکز جدید منتقل میشه !!
قبل و بعد از این قضیه هیچ مشکلی نداشته .
از نظر پشتیبانی هم من که هر موقع ایمیل زدم خیلی زود جواب دادند و کی گفته فقط آلمانی جواب میدند ؟
شما در حال حاضر به هر جای دنیا که بری مردمش انگلیسی بلدند ! و شرکت گیگا هم خارج از قضیه نیست !
اما در مورد خاموش کردن . در جواب شما دوست من . شما کارتو درست انجام بده ! هیچ مشکلی پیش نمیاد !
اکثر دیتاسنتر ها به کار هایی مثل اسپم یا نصب سیستم هایی مثل vb یا whmcs خیلی گیر میدند ( هیچ کس نمیاد به خاطر شما اعتبار شرکت خودشو زیر سئوال ببره ) و مخصوصا شرکت گیگا که توی آلمان هست ( که شرایط رعایت قوانین در این کشور نیاز نیست من بگم چجوریاست ) خیلی برخورد میکنند با این قضیه !
من که واقعا راضی هستم . البته چند جائی دیدم که هارد سوخته و این حرف ها . در جواب هم باید بگم بازم مشکل از شماست ! شمائی که سرور منجر هستید باید بدونید هر مشکلی ممکن هست پیش بیاد و وظیفه دارید نسخه پشتیبانی ( بک آپ ) از اطلاعات سرورتون بگیرید !
از نظر هزینه هم که عالی هست !
بله از چندین جهت بهتر از امریکاست !
مهم ترین دلیل : ما در تحریم این کشور هستیم و هر مشکلی که پیش بیاد نمیتونیم اقدام خواصی بکنیم و هر بلائی بخوان سرمون میارند و میگند که شما تحریم هستید !
من از دیتاسنتر های امریکای با دوتاش کار کردم یکی د پلنت که حدود 200 دلار منو بالا کشید ( حالا شاید جمله مناسبی نباشه ولی بعد از تحویل گرفتن سرور با این وجود که گفته بودم ایرانی هستم و خودشون گفتند که ما مشکلی نداریم و ایمیلشون رو هم دارم که این حرف رو زدند ولی بعد از تحویل دادن سرور یه هو سرور خاموش شد و به من ایمیل زدند که شما ایرانی هستی و ما به ایرانیان سرویس نمیدیم و منم هیچ کاری نتونستم بکنم ! )
یکی هم ایکس ال هاست . که تا حالا مشکل خواصی پیش نیومده ! ولی این شرکت هم نمیشه روش زیاد حساب کرد . فردا یا هر روز دیگه که بخواد قانوناً میتونه سرور مارو ببنده و ما هیچ کاری نمیتونیم بکنیم !
از دیگر مزیت هاش : هزینه کمتر و پهنای باند نا محدود هست
ببینید اصلا خودمون رو گیج نکنیم . الان توی ایران هم سرور راه اندازی کردند و آپتایمش خوب بوده ! الان فقط بحث پشتیبانی و هزینه باید ملاک باشه که کدوم شرکت خوب ارائه میده !
من که به شخصه از این شرکت راضی هستم و توصیه میکنم.
موفق باشید