نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: پاک شدن تاپیک های من !!! ( مدیرا جواب بدن)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    496
    تشکر تشکر شده 
    1,493
    تشکر شده در
    1,179 پست

پیش فرض پاسخ : پاک شدن تاپیک های من !!! ( مدیرا جواب بدن)

نقل قول نوشته اصلی توسط Ramin نمایش پست ها
    دوست عزیز صندوق پیغامهای خصوصی خود را خالی کنید تا پیغامهای مدیریتی را دریافت کنید !
    تاپیکهای شما به دلیل تکراری بودن و تنها تغییر قیمت و یا اضافه شدن ی کد تخفیف حذف شده اند که ای موارد را می توانید در همان تاپیک اول آپدیت فرمائید !

تذکر مهم و جدی برای تمام دوستان عزیز: در چند روز اخیر باب شده است کاربران محترم جهت رسیدگی به امور خود در بخشهای مختلف سایت اقدام به ایجاد تاپیک می فرمایند. مثلا در خصوص مالتی یوزر ، حذف شدن پست و تاپیک و سایر موارد مشابه ! همانطور که قبلا اعلام شده است ، ایجاد تاپیک برای این موارد اکیداً ممنوع می باشد زیرا راههای ارتباطی با مدیران کاملا مشخص است ! ( ایمیل ، پیغام خصوصی و ..... ) متاسفانه علی رغم میل باطنی و به جهت حفظ نظم انجمن باید اعلام کنم در صورت مشاهده مجدد چنین تاپیکهایی در انجمن ، علاوه بر حذف تاپیک ، مجبور به برخورد با کاربر ایجاد کننده خواهیم بود !زیرا این موارد ، شخصی تلقی می شوند و ضرورتی برای ایجاد تاپیک در انجمن عمومی و تخصصی ندارند !

ببخشید کدوم تاپیک منظورتون هست شما همه تاپیک های من رو پاک کردید کجا اپدیت کنم؟
    منظورتون در تاپیک های قدیم هست؟ مگه بالا اوردن تاپیک های قدیم خلاف قوانین نیست؟؟
    لطفا واضح تر توضیح بدید ممنون میشم شرمنده بابت پست ولی واقعا نیاز بود چون کسی جوابگو نیست. ما قبلا بار ها به شما ایمیل زدیم حکمتی حاصل نشد . اینکه میگید موارد شخصی درست نیست موارد کاربری هست و توسط راهبر انجمن باید حل بشه نه برخورد بشه. اگر وقت کافی برای مدیریت ندارید این وظیفه رو به دوستان دیگه بدید.
    کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
    Telegram: @ramezanniay_mehrshad

2. تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)