نقل قول نوشته اصلی توسط مینا-صیفی نمایش پست ها
سلام من کارم هاستینگ نیست و جهت یک کاربر طبق تجربه بی سوادی خودم عرض میکنم این موضوع شما را خواندم و ماله همه کاربرای عزیز را هم خواندم

نظر شخصی بنده این هست همه کسانی که هاستینگ کار میکنند 100% سرور بک اپ دارند که جلوگیری از هر نوع احتمالی اطلاعات کاربران حفظ بمونه و نگهداری بشه . و شما که از قصد این کار را نکردید و نمیدونستید از این یک سایت بک اپ نمیگیره و کاربر شما هم هیچ گونه گناهی نداره مشکلی براتون پیش امد و درست کردید و برگرداندید اطلاعات همه را جز این کاربرتون که میگید بک اپ کلا نمیگیرفت پس مشکل از سیستم شماست تا اینجا کاربر شما هیچ گونه خطایی نداره . اما شما میگید بر عهده کاربر پس سرور بک اپ برای چی دارید یا چرا همه سرور بک اپ دارند ؟ اگر به عهده کاربر هست سرور بک اپ هیچ کس نباید داشته باشه و این فرهنگ جا بیفته مثله سرور مجازی همه میدونند بک اپ به عهده کاربر هست اما هاست این فرهنگ جا نیفتاده .
در هر صورت شما درسته نمیدونستی از قصد نبوده اما مشکل از شما بوده که پیش امده و باز هم مشکل از شما بوده بک اپ نگرفته . انشالاه با همکاری این مشکل را به خوبی خوشی حل کنید زیرا اگر بخواد قانونی شکایت کنه هم خسارت میگیره هم محکوم میشید و اطلاعات کاربر را حفظ نکردید و مشکل از شما بود . با تشکر .
مشکل با کاربر رو حل کردیم