نقل قول نوشته اصلی توسط OmidX نمایش پست ها
والا درباره سیسکو هر سؤالی داشته باشید ، بیشتر میتونم کمک تون کنم تا مایکروسافت ...

اما تا جایی ک من میدونم ، مایکروسافت دوره های مختلفی داره ، مثلا دوره های برنامه نویسی تحت ویندوز یا ویندوز فون یا برنامه نویسی تحت وب ، یا دوره های شبکه تحت ویندوز سرور 2003 (mcse ک قدیمی هست) یا ویندوز 2008 r2 (ک همون mcitp هست ک اسمش رو حتما شنیدید) و دوره مربوط ب ویندوز 2012 (ک جدید هست ، mcsa یا mcse هم بهش میگن) .

بعد ، دوره های پیشرفته مثل mta هم داره ک بعد از گرفتن یکی از مدارک شبکه ای ک در بالا گفتم باید برید سراغش ، ک این دوره در ایران من ندیدم جایی ارائه شه .

دوره امنیتی ک شما دنبالشی ، فک ک میکنم منظورتون دوره CEH باشه (CEH: Certified Ethical Hacking) این دوره مال مایکروسافت نیست ، یک دوره مستقل هست .

البته برای امنیت لایه ۲ و ۳ یکسری دوره هم سیسکو تحت عنوان ccna security و ccnp security ارائه کرده ، ک مثلا نوشتن اکسس لیست در روتر ، *** ها و... جزو سر فصل هاشه .

اگر هم منظور دوره هایی هست ک درباره هــک ، کــرک و... ست ک انجمن آشیانه ارائه میکنه ، اونا کلا داستانشون جداست.
http://train.ashiyane.ir/
مدارک آشیانه خیلی دقیق توضیح داده شده. اما متاسفانه کلاس ها در تهران برگزار میشه و امتحان هم همونجا هست که برای من غیر ممکنه! البته نمیدونم این مدارک به چه دردی میخوره (ای کاش میشد آموزش ها رو به صورت مجازی میدادن و واسه امتحان به تهران می رفتم)

میشه کتاب مدارک ccna security و ccnp security و CEH رو بهم معرفی کنید؟