-
June 23rd, 2015, 19:54
عضو انجمن
سوال درباره اپلود با vps
سلام
یه وی پی اس گرفتم که سرعت دانلودش خوبه ولی سرعت اپلود فایلش 10 کیلوبایت هست پشتیبانی میگه به خاطر این که سرعت اپلود خود سیستمتون پایین سرعت وی پی اس هم امده پایین درست میگه؟ راه حلی نداره؟
-
-
June 23rd, 2015 19:54
# ADS
-
June 23rd, 2015, 20:10
عضو انجمن
پاسخ : سوال درباره اپلود با vps
سلام وقت بخیر
اگر منظور شما هنگامی هست که میخواهید فایل را از وی پی اس به رایانه شخصی خود انتقال دهید بله حق با پشتیبانی است و چاره ای نیست بجز استفاده از راهکار های مختلف از جمله انتقال فایل توسط اف تی پی و یا دانلود از طریق iis
مو فق باشید
ایکس وی پی اس
021-77485724
Telegram : @xvps_ir
-
-
June 23rd, 2015, 20:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
morgoet
سلام وقت بخیر
اگر منظور شما هنگامی هست که میخواهید فایل را از وی پی اس به رایانه شخصی خود انتقال دهید بله حق با پشتیبانی است و چاره ای نیست بجز استفاده از راهکار های مختلف از جمله انتقال فایل توسط اف تی پی و یا دانلود از طریق iis
مو فق باشید
فایل مورد نظر رو با vps دانلود می کنم و با همون تو هاست دانلود اپلود می کنم که سرعت اپلودش 10 کیلیوبایت هست
-
-
June 23rd, 2015, 20:22
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
farbodsteps
فایل مورد نظر رو با vps دانلود می کنم و با همون تو هاست دانلود اپلود می کنم که سرعت اپلودش 10 کیلیوبایت هست
سلام.
شما فایلاتون رو با نرم افزار FileZilla اپلود کنید.مشکل حل میشه.
| - ( سابقه کار 58 سایت رتبه 2 و 3 رقمی الکسا ) - |
..** طراحی و بهینه سازی وب سایت شما **..
بیش از 9 سال سابقه درخشان پـــــــــــــو نـــــــــــــیـــــــــش وبــــــــــــــــــ
-
-
June 23rd, 2015, 20:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
PersianSkyTeam
سلام.
شما فایلاتون رو با نرم افزار FileZilla اپلود کنید.مشکل حل میشه.
با فایل زیلا اپلود می کنم ...
-
-
June 23rd, 2015, 20:28
سلام
وقتی شما بخواین از سیستم شخصی خودتون به vps فایل آپلود کنین ، سرعت آپلود اینترنت شما شاخص و مهم هست . وقتی بخواین از vps به سیستم خودتون فایل منتقل کنین ، سرعت دانلود اینترنت شما شاخص و مهم هست . شاید سرعت آپلود خود سرور مثل سرعت دانلودش بالا باشه اما اینترنت شما محدودش میکنه .
-
-
June 23rd, 2015, 20:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
zarat
سلام
وقتی شما بخواین از سیستم شخصی خودتون به vps فایل آپلود کنین ، سرعت آپلود اینترنت شما شاخص و مهم هست . وقتی بخواین از vps به سیستم خودتون فایل منتقل کنین ، سرعت دانلود اینترنت شما شاخص و مهم هست . شاید سرعت آپلود خود سرور مثل سرعت دانلودش بالا باشه اما اینترنت شما محدودش میکنه .
اصلا من با سیستم خودم کاری ندارم. با vps دانلود می کنم و با vps هم اپلود می کنم تو هاست دانلود ...
-
-
June 23rd, 2015, 20:52
وی پی اس از چه کشوریه ؟؟ هاست از چه کشوری ؟؟
-
-
June 23rd, 2015, 20:54
عضو انجمن
اگر شما دانلود از سایتی میکنید داخل وی پی اس و همونو داخل هاست دانلود اپلود میخواید بکنید
احتمال داره مشکل هاست دانلود یا هر هاست دیگه ای باشه که اپلود میکنید
-
-
June 23rd, 2015, 20:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hossein64
وی پی اس از چه کشوریه ؟؟ هاست از چه کشوری ؟؟
المان به ایران ...
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
xphost
اگر شما دانلود از سایتی میکنید داخل وی پی اس و همونو داخل هاست دانلود اپلود میخواید بکنید
احتمال داره مشکل هاست دانلود یا هر هاست دیگه ای باشه که اپلود میکنید
اخه با سیستم خودم با 100 کیلوبایت اپلود می کنم ...
توی اپلودبوی هم تست کردم همین جور بود ...
-