Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
عه !
جدی ؟ برا آسان پرداختم درگاهش همینجوریه؟؟؟؟
من از آسان پرداختتون میخواستم استفاده کنم متاسفانه 2 تا لگو جهان پی داره هیچ جوره نمیشه حذفشون کرد !!!!
ینی الان من اسکریپت آسان پرداخت رو دانلود کنم و نصب کنم درگاهم بذارم سامان
نه تو اسکریپت نه تو درگاه اسمی از شما نیست؟؟؟؟؟
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
سلام
لوگوها را که میتونین حذف کنید در صفحه پرداخت نیز فقط اسم شرکت نمایش داده می شود لوگوها حذف شده است
- - - Updated - - -
اگر کاربر جهان پی باشید باید با قوانین و شرایط ارائه سرویس نیز آشنا باشید
لینک ذیل:
https://www.jahanpay.com/xpages/law
- کاربر موظف است در سایت خود اطلاعات کامل بخش پشتیبانی اعم از : تلفن تماس ، آدرس ایمیل و یا بخش تماس با ما جهت ارائه پشتیبانی به پرداخت کنندگان قرار دهد ، در غیر این صورت در صورت مراجعه پرداخت کننده جهت دریافت پشتیبانی خدمات اطلاعات تماس کاربر به پرداخت کننده ارسال خواهد شد.
دلیل عذم تسویه حساب در جهان پی چیه ؟
الان دو روز که درخواست تسویه دادم ولی نه تیکت را جواب دادید و نه تسویه کردید
نکنه چون ف/یلتر شدید تسویه متوقف شده ؟
سلام
مسلما هیچ تیکتی بدون جواب نمیماند لطفا شناسه تیکت اعلام شود همچنین تسویه به دلیل تعطیلات تا به امروز ثبت شده ولی عمل نکرده است که در اولین روز کاری باید به حساب شما واریز گردد.
- - - Updated - - -
ممنون شما لطف دارین مشکلی بود شناسه تیکت پ.خ شود تا بررسی کنم.
- - - Updated - - -
همان طور که در جریان هستید تسویه حساب ها بین 5 دقیقه الی 24ساعت ثبت می شود که واریز آن بر عهده بانک ذینفع می باشد این زمان در ایام عید قابل پیش بینی نمی باشد.
- - - Updated - - -
در بالا عرض شد ثبت تسویه یا واریز وجه متفاوت می باشد لطفا این دو مورد را در نظر بگیرید در ایام عید باتوجه به اینکه واریز حواله های شاپرک احتمال دارد با تاخیر انجام شود لذا زمان قطعی مشخص نیست ولی همه حواله ها در اولین روز کاری به حساب شما واریز می گردد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)