دوستان این همه اسکریپت بدرد نخور تست نکنید! بیاید از کاموا برای طراحی سایت استفاده کنید. نیازهای خودتون به ما بگین
دوستان این همه اسکریپت بدرد نخور تست نکنید! بیاید از کاموا برای طراحی سایت استفاده کنید. نیازهای خودتون به ما بگین
فروشگاه ساز کاموا یک سرویس ساده راه اندازی فروشگاه آنلاین است
گروه فناوری اطلاعات آرات -- 75-22878355 **** 09128891091 ***** fanous_m@yahoo.com **** mr.robat@gmail.com
www.aratweb.com
وایبر - تلگرام : 09369861607
واقعا بعضی از دوستان حتی قدیمی های این انجمن کاری انجام دادن که از ارسال این تاپیک پشیمان شدم ...
دوستان این سرویس ماهی 19 دلار هزینه داره که 6 دلار آن واسه اسکریپت ها و تقریبا 13 دلار هم هزینه سرور و سایت و ... می باشد راه اندازی این سرویس به هیچ وجه رایگان نیست ... و نظیر این سیستم هم تقریبا تو ایران ندیدم
فضا و منابع نامحدود می باشد . در کل به نظر بهتر از هاستینگ های ایرانیه !!! حداقلش اینه که اطمینان بکاپ میده و سرورش هم Down نمیشه !!!!
- - - Updated - - -
بله دوست عزیز دقیقا پرمیوم این سیستم ماهی 19 دلار هزینه و دقیقا رایگان بودن این سیستم دوستانی امثال شما رو عصبی و ناراحت میکنه و در ضمن در مورد سیستمی که ازش اطلاعی ندارید سوال و قیمت روی تاپیک بنده ارسال نکنید لطفا ابتدا سرویس رو تست و سپس سوال کنید ...
موفق و پیروز باشید
- - - Updated - - -
خیر دوست عزیز بنده نه نماینده هستم و نه چیزی رو ارزان میفروشم . این سرویس دو مورد رایگان ( فقط 10 عدد دامین و 10 گیگ فضا ) و یک مورد پرمیوم با منابع نامحدود داره که مورد پرمیوم این سیستم ماهی 19 دلار برای همکاران هزینه داره . امیدوارم متوجه صحبت بنده شده باشید .
با تشکر
- - - Updated - - -
بله دوست عزیز سرور این سیستم باید تقریبا در انحصار همین سیستم باشه که وب سایت ارائه دهنده هم نیز همین کار رو میکنه و نسبت به هزینه ای که پرداخت میشه به نظر خوب میاد تا الان که قطعی از این سیستم ندیدم در ضمن رایگان این سیستم بیشتر از 10 عدد دامین رو پشتیبانی نمیکنه
موفق و پیروز باشید
- - - Updated - - -
باید امتحان بشه دیگه !! فعلا که خیلی از دوستان قیمت دادن به بنده !!!!!! کار دنیا برعکس شده !! رو پست من افر قیمت میدن !! مدیران هم هیچی اصلا انگار نیستن تو انجمن !
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)