djmohammad, hegza, hostorder, javadezati, Jolge, koro5h, mrasol, omid3963, OmidX
دوست عزیز بنده نمیخوام با 3 هزارتومان بخرم ولی هرکی از راه رسید بگه تست بده ممکنه الکی بگه ولی من گفتم برای اینکه متوجه بشید مشتری هستم 3 تومن پیش میدم برای 24 ساعت نه یک ماه دوست عزیز یعنی کنسل هم کنم میشه ماهی 90 تومن فقط و فقط برای این بود تست کنم اورسل بی حد نباشه و کارم رو انجام بده نه مدام قطع سرویس و.... کندی و هزار مورد دیگه بهرحال از ایشون میخرم نتیجه رو اعلام میکنم
یا حق
- - - Updated - - -
قسمت آخر ارزش مشتری واقعی مگنوم نیست
اما کسیکه دست میکنه پولی رو واریز میکنه یعنی دنبال خریده و هرکسیکه حاضره بده پس به کیفیت سیستمش اعتقاد داره وگرنه من بیام رو یک سرور زپرت 50 تا وی پی اس بدم هر کدوم 5 تومن اصلا نه 1000 تومن واقعا وقتی جواب نده چون ارزونه باید خرید و حرفی نزد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
یک مورد در این وب هاستینگ تالک تو این مدت کوتاه دیدم یوزرها فقط و فقط در تاپیکهای دیگه پست میدن نه بخاطر منطق و اطلاع رسانی و کمک البته نه همه اما 99% فقط و فقط برای بنمایش درآوردن اطلاعات موجود در امضاء و به نوعی مشتری قاپیخدا رو وکیل بگیرید در این ماه مبارک همه تاپیکها رو بررسی کنید یک 4-5 نفرن همی میان یک چیز مینویسند میرند فقط و فقط برای تبلیغات
پ.ن: از استارتر واقعا عذر میخوام بنده یک سوال پرسیدم و ایشون در کمال ادب و شعور پاسخ دادن اگر در تاپیک چیزی گفته شد خورده از بنده نگیرید اوردر نیز دادم
ویرایش توسط hegza : June 20th, 2015 در ساعت 21:17
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)