نوشته اصلی توسط hassan.zrn سلام . 20 گیگ الی 40 گیگ هاست دانلود ایران میخوام . لطفا تعرفه و نام دیتاسنتر و موقعیت سرور رو هم بگید . درخدمتیم با زیر ساخت رسپینا
خرید سرور مجازی TLG:@hosseinfarhikhteh||Phone : 09027510707
نوشته اصلی توسط sms.bartarhost درخدمتیم با زیر ساخت رسپینا توی سایتتون من پکیج خاصی ندیدم . لطفا تعرفه و توضیحات رو برام بفرستید یا لینک بدید ببینم. ممنون
نوشته اصلی توسط hassan.zrn توی سایتتون من پکیج خاصی ندیدم . لطفا تعرفه و توضیحات رو برام بفرستید یا لینک بدید ببینم. ممنون فعلا درگیر امتحانات هستم نزدم داخل سایت اما هاست دانلود بهتون پیشنهاد میشه سرور مجازی ویندوز بگیرید کانفیگ ای ای اس کنید اینجوری خیلی بهتره - - - Updated - - - اگر هم نمیخواید از هاست دایرکت ادمین استفاده کنید ولی پیشنهاد بنده سرور هستش
نوشته اصلی توسط sms.bartarhost فعلا درگیر امتحانات هستم نزدم داخل سایت اما هاست دانلود بهتون پیشنهاد میشه سرور مجازی ویندوز بگیرید کانفیگ ای ای اس کنید اینجوری خیلی بهتره - - - Updated - - - اگر هم نمیخواید از هاست دایرکت ادمین استفاده کنید ولی پیشنهاد بنده سرور هستش قیمت هاست دایرکت ادمین ایرانتون رو بنویسید . و موقعیت سرور در زیرساخت هست ؟
40 گیگ هارد اس اس اچ دی 100/000هزارتومان 100 گیگ ترافیگ 27000تومان زیر ساخت در شرکت رسپینا 5.160.219.13 این هم ای پی
نوشته اصلی توسط sms.bartarhost 40 گیگ هارد اس اس اچ دی 100/000هزارتومان 100 گیگ ترافیگ 27000تومان زیر ساخت در شرکت رسپینا 5.160.219.13 این هم ای پی ممنون / بعد از بررسی پیشنهاد دوستان . بهتون اطلاع میدم
نوشته اصلی توسط hassan.zrn ممنون / بعد از بررسی پیشنهاد دوستان . بهتون اطلاع میدم درخدمتیم اگر بازم خواستید قیمت خوب بهتون میدیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن