-
June 14th, 2015, 14:12
عضو انجمن
پاسخ : سوال : سرور ابری چیست؟ همون vps هست یا هاست اشتراکی؟؟؟؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط
samanmo
دانش ؟؟؟ در حد ی وبمستر دارم ولی در حد کارشناس نه ، البته در مورد نصب سیستم عامل و سی پنل و غیره ( مربوط به vps ) ولی حوصله اش رو ندارم ، امنیتش و آنتی ویروس و لایسینس کنترل پنل و غیره
برای ما هاست اشتراکی خوب کفایت میکنه ،،،
- - - Updated - - -
من پلن های آنلاین سرور رو نگاه کردم ، ی تایپیک هم در مورد آنلاین سرور زدم که حذف شد

حجم هاشون پایینه برای من ، نهایتش 5 گیگ هست که من حداقل 20 گیگ فضا با 250 گیگ پهنای باند میخوام ... نا محدود دارن که من خاطره خوشی از نامحدود ندارم ، نهایتا ده گیگ که پر کنی بهت اخطار میدن ، حجم مشخص میخوام ، ناگفته نماند میخواستم از یوگیگ نامحدود بخرم ولی کارشناسشون گفت دوتا سایت روی یک هاست پیشنهاد نمیشه ، خداییش آدمای خوبین که قبلش بهت میگن که ممکن هست گیر کنی ....
پیشنهاد بنده به شما سرور مجازی مدیریت شده هست.
یعنی شما یک سرور مجازی میگیرید و نیازتون رو به همونا میگید اونا طبق نیاز شما سرور رو کانفیگ می کنن و آماده استفاده تحویل شما میدن و هر مشکلی هم پیش بیاد براتون حل می کنن..
-
-
June 14th, 2015 14:12
# ADS
-
June 15th, 2015, 17:23
پاسخ : سوال : سرور ابری چیست؟ همون vps هست یا هاست اشتراکی؟؟؟؟؟؟؟
سلام
میزبانی ابری یکی از آخرین تکنولوژی های ارائه شده در زمینه میزبانی وب می باشد که در طی سال های اخیر محبوبیت زیادی را بین کاربران کسب کرده است. مفهوم اصلی میزبانی ابری “تقسیم وب سرورها در سطح مناطق مختلف جغرافیایی” می باشد. منابع مورد نیاز برای پشتیبانی و میزبانی وب سایت شما در نقاط مختلف و برروی چندین سرور پراکنده می گردد ولی در واقع همگی آن ها یک کار را انجام می دهند و آن هم پشتیبانی همیشگی از وب سایت شما می باشد.این امر باعث کاهش قابل توجه زمان های Down بودن وب سایت شما می گردد. زیرا اگر یکی از سرورهای دچار مشکل شود و قادر به بارگذاری منابع وب سایت شما نباشد، همواره وب سرور دیگری در نقطه دیگری وجود دارد تا وب سایت شما را پشتیبانی نماید.
قسمتی از مقاله ای است که از سایت لینوکس وب مطالعه کردم البته مقاله های زیادی در این سایت وجود دارد که پیشنهاد می کنم مطالعه شون کنی
برای مطالعه مقاله به صورت کامل به لینک زیر مراجعه کنید:
میزبانی ابری و یا Cloud Hosting چیست ؟
معرفی مزایای Cloud Computing
ولی از نظر قیمت ، قیمت خیلی بالایی دارد البته اگر بخواهی چنین سروری را راه اندازی کنید
-