نقل قول نوشته اصلی توسط Mehran18 نمایش پست ها
سلام.

اشتباه نکنید virtualizor یک پنل مدیریتی هست که به مجازی ساز هایی از جمله KVM و Xen متصل میشه و کاربردش با cpanel و whm متفاوت هست
پنل virtualizor به شما این امکان رو میده هرچه بهتر بتونید سرور مجازیتون رو مدیریت کنید که برخی از امکاناتش اینه که شما با چند کلیک میتونید سیستم عامل دلخواهتون رو روی سرور نصب کنید یا ریبوت و کنسول و ...
برای استفاده از cpanel شما باید روی سرور مجازی لینوکس نصب کنید بعدش روی اون لینوکس ، پنل whm/cpanel رو نصب کنید که داستان خودش رو داره..

اگر دانش کار با سرور و مدیریت سرور رو دارید که خوبه ، اگر نه پیشنهاد می کنم هاست بگیرید ! بدون دردسر.

ارادتمند.
دانش ؟؟؟ در حد ی وبمستر دارم ولی در حد کارشناس نه ، البته در مورد نصب سیستم عامل و سی پنل و غیره ( مربوط به vps ) ولی حوصله اش رو ندارم ، امنیتش و آنتی ویروس و لایسینس کنترل پنل و غیره
برای ما هاست اشتراکی خوب کفایت میکنه ،،،

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط vahab00 نمایش پست ها
والله اینچا جای مناسبی برای این عرض من نیست چون تبلیغاتی حساب میشه
اما پیشنهاد میدم از آنلاین سرور هاست ایران بخرید
بیش از 3 سال رو سروراشون هستم و خدارو شکر هیچ مشکلی نبوده
من پلن های آنلاین سرور رو نگاه کردم ، ی تایپیک هم در مورد آنلاین سرور زدم که حذف شد حجم هاشون پایینه برای من ، نهایتش 5 گیگ هست که من حداقل 20 گیگ فضا با 250 گیگ پهنای باند میخوام ... نا محدود دارن که من خاطره خوشی از نامحدود ندارم ، نهایتا ده گیگ که پر کنی بهت اخطار میدن ، حجم مشخص میخوام ، ناگفته نماند میخواستم از یوگیگ نامحدود بخرم ولی کارشناسشون گفت دوتا سایت روی یک هاست پیشنهاد نمیشه ، خداییش آدمای خوبین که قبلش بهت میگن که ممکن هست گیر کنی ....