نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39

موضوع: درخواست سرور مجازی مناسب و مدیریت شده

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    3 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرور مجازی مناسب و مدیریت شده

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    سلام

شما اصلا پستی که ما دادیم را توجه نکردید http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1348961 یا دیدید ولی پاسخی ندادید و مهم نبود براتون

دقت کنید ما هم هیچ آفری به شما ندادیم.

آخه با 40 یا 50 هزار تومان سرور با پشتیبانی که نمیتوانید بگیرید همین الان هم احتمالا برای رم 5 گیگ ذکر شده بودجتون زیر 100 یا 150 تومان هست مطمئن باشید با این هزینه هیچ پشتیبانی مناسبی دریافت نخواهید کرد.

فقط یک کانفیگ پنل بین 80 الی 300 تومان هزینه دارد تازه اگر موارد جانبی و بکاب گیری و ... هم بخواهید هزینه ماهانه آنها هم مجدد جداگانه هست.

هزینه پشتیبانی و تخصص خیلی فرق دارد و بی ارزش نیست هر موقع به این نتیجه رسیدید در خدمتتون خواهیم بود.

موفق باشید
    بنده اون موقع برای یه سایتم میخواستم الان برای سرورم میخام ضمنا شما قیمت نزدید من واقعا نمیتونم بین این همه پیشنهاد بشینم با تک تکشون تلفنی حرف بزنم و قیمت بگیرم

الانم بنده فوق العاده حساس شدم
    در مورد پشتیبانی هم عرض کنم یه نفر متخصص سرور هست میاد ماهی دویست تومن مدیریت سرور میگیره نوش جونش بله تخصصش با ارزشه
    ولی مگه چند نفر میان از یه جا سرور میگیرن مدیریتشو میدن یکی دیگه؟
    خب همین آقا میاد سرور میفروشه و میگه هر کی از من سرور بگیره مدیریت سرورش رایگان یا انقد تخفیف میدم
    من سرور قبلیم فقط متاسفانه سی پی یوش مشکل پیدا کردم وگرنه به تخصص و مدیریتشون عالی بود برای همه ی مشکلات راه حل داشتن

الانم بنده نمیخام شما بیاین ده هزارتومن از بنده بگیرید سرور مجازی با کیفیت بدید
    ولی دوستانی که میان اون قدر خوشگل حرف میزنن یکم انصاف داشته باشن که شاید کل زندگی یه طرف توی همین سایتشه

یه نکته مهمم اینکه ارزونی دلیل بی کیفیت نیست الان بخاطر رقابت و جذب مشتری خیلیا قیمتو کم میکنن
    و البته گرونی هم دلیل با کیفیت بودن نیست
    هر کی وجدان و انصاف داشته باشه قد تخصصش حرف بزنه و قیمت بده من به قیمت نگاه نمیکنم و چیزی که ارائه میده برام مهم هست
    ضمنا من از سایتام ماهی 200تومنم در نمیارم پس دنبال سرور میلیونی نمیرم چون نیاز ندارم

چیزی که گفتم رم 4گیگ و سی پی یو بالا مثلا 6مگاهرتز دو هسته
    موفق باشید

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط hamra نمایش پست ها
    در این خصوص هر اندازه هم که سرور مدیریت بشه باز هم باید خودتون مدیریت داشته باشید روی سرور تا به مشکل نخوره و خیالتون راحت باشه .
    و معمولا هم دوستانی که سرور ارائه میدن مدیریت نشده ارائه میدن که خودتون باید مدیریت کنید که اگر آشنایی نداشته باشید به مشکل میخورید . (به هر حال هزینه های خاص خودش رو دارند .)
    والا تا چند ماه قبل هم بنده همین اعتقادو داشتم ولی الان هر جا ببینید میگن سرور مدیریت شده و پشتیبانی 24ساعته خب حالا ما از کجا بدونیم کی راست میگه کی الکی میگه ؟
    ضمن اینکه بنده عرض کردم سرور قبلیم مدیریتشون عالی پشتبانی هم با اینکه یکم طول میکشید جواب بده ولی خوب بود مهم این بود واقعا تخصص داشت و مشکلاتو به نحو احسن حل میکردند فقط مشکل سی پی یو داشتم
  2. تعداد تشکر ها از parsa3 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)