نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
اگر 6 تومن بديد و ماهی 6 دامين ثبت کنيد. قيمت تمام شده دامين برای شما 5150 تومان هست
1200000 مگر پول کمی هست؟که یک جا به ردرسلر بدم باهاشون هم حرف زدم 6ماه رو یک جا بدیم 25تومان میدند که ماهی 4تومان میشه .(به جای یک و دیست دادن اون رو صرف تبلیغات میکنم نه که هدر کنم پول رو یک جا

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
اگر 6 تومن بديد و ماهی 6 دامين ثبت کنيد. قيمت تمام شده دامين برای شما 5150 تومان هست
1200000 مگر پول کمی هست؟که یک جا به ردرسلر بدم باهاشون هم حرف زدم 6ماه رو یک جا بدیم 25تومان میدند که ماهی 4تومان میشه .(به جای یک و دیست دادن اون رو صرف تبلیغات میکنم نه که هدر کنم پول رو یک جا

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط hamra نمایش پست ها
خب کلا از رد ریسلر بخواید ثبت کنید هم باید یه سرمایه یک میلیون یا ... رو بخوابونید به حساب رد ریسلر که سودش به حساب اونا میره ! و خودتونم که نهایتا مگه ماهی چند دامین میخواین ثبت کنین !!!
در کل بنظر منم رد ریسلر به صرفه نیست .
البته با عرض پوزش از samansystems
خوب همون من ماهی سخت 10 دامین ثبت میکنم بودنش فقط برای من مهم هست با ایزی رجستر هم حرف زدم گفتند 6ماه خرید کنید ماهی 4تومن میشه دامین هم ثبت نداشته باشم ماهی 4تومن چیه که روش فکر کنم فقط بودنش مهم هست.
به خاطر همین چیزهاست که من هیچ وقت دنباله زرین پال نرفتم که همیشه چوب لای چرخ بقیه میکنند