خوب مستقیم چرا کپی نمیکنی توی ریموت؟
خرفتون غیر قابل تفسیر است یعنی نامفهوم است
وقتی روی فایل راست کلیک میکنیم و میزنیم کپی، باید صبر کنیم بریزه روی سیستممون بعد پیست کنیم . تا دانلود نشه روی سیستممون نمیتونیم پیست کنیم .
نمیدونم مشکل از سیستم من هست یا ویندوز وی پی اس .
وقتی روی فایل راست کلیک میکنیم و میزنیم کپی، باید صبر کنیم بریزه روی سیستممون بعد پیست کنیم . تا دانلود نشه روی سیستممون نمیتونیم پیست کنیم .
نمیدونم مشکل از سیستم من هست یا ویندوز وی پی اس .
از وی پی اس به سیستم یا از سیستم به وی پی اس نیاز به دانلود و آپلود داره .
اما از وی پی اس به خودش دیگه نیاز نداره .
یعنی الان شما بخواید یک فایل رو داخل وی پی اس از یک پوشه ببرید یک پوشه دیگه داخل همون وی پی اس باید دانلودش کنید ؟!!
این مشکل فقط توی یکی وی پی اس هامون هست .
نه اینکه صد درصد مشکله. چون در 2008 و 2012 که بنده کار کردم اینطوری نیست. ولی من حدس میزنم چون ویندوز سرور 2003 قدیمی هست، این مورد رو تشخیص نمیده ! در وی پی اس های دیگه ای که دارید هم از ویندوز سرور 2003 استفاده می کنید و این مشکل رو ندارند یا از ورژن های جدیدتر استفاده می کنید؟
مشکل هرچی هست مربوط به سمت سروره چون سمت کلاینت تنظیمات خاصی نداره و نسخه های جدید RDP از قابلیت copy/paste پشتیبانی کامل رو داره.
متاسفانه یک سرور 2003 بیشتر نداریم که تست کنیم ولی روی 2008 و 2012 این مورد وجود نداره .
تنها مشکل کپی/پیست داخل وی پی اس نیست . قابلیت انتقال فایل از سیستم به وی پی اس رو با کپی/پیست نیز نداریم و باید حتما از فایل زیلا استفاده بشه .
به احتمال قوی rdp ویندوز سرور 2003 با توجه به قدیمی بودن آن از این قابلیت پشتیبانی نمیکنه. اکثر کاربران ما که درخواست سرور 2003 میکنند، برای گیم سرور تهیه می کنند. اگر مصرفی غیر از این دارید بهتر هست که به ویندوز سرور های 2008 یا 2012 مهاجرت کنید چون به زودی دیگر مایکروسافت از آن پشتیبانی نخواهد کرد. ضمن اینکه این نسخه از ویندوز سرور با مشکلات امنیتی عدیده ای رو به رو هست.
چون هم میزان مصرفی رم در سرور 2003 کمتر هم باید حتما برای اجرای برناممون از ویندوز 2003 استفاده بشه امکان استفاده از ویندوز های 2008 و 2012 نیست .
در ضمن این مورد شاید از کلاینت باشه چون روی سیستم دیگم این مشکل نیست .